Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 1 januari 2014

Och förresten..

Vet ni förresten om att det är en ganska speciell dag idag? Den första dagen på det nya året (det visste ni!) - och nymåne! Det händer inte så ofta att det inträffar samtidigt - sist var tydligen för 19 år sen läste jag nånstans!

Nymåne står för att lämna det gamla bakom sig, ta med sig lärdomarna och det som var bra, och skapa nånting nytt, bättre och mer hållbart! Och nymåne på en dag som denna borde betyda samma sak fast med massa utropstecken efter om ni förstår vad jag menar...!

Jag har ju för länge sen slutat med att avge nyårslöften, men att sätta nya intentioner och mål - speciellt en dag som denna - borde vara helt på sin plats tycker jag!

Så, vad har jag då för intentioner för 2014?
Ja, fortsätta gå ner i vikt förstås... och bli frisk; fortsätta läka hjärtat, och kanske t o m helt kunna sluta med hjärtmedicinen!! Det vore underbart!!
Och få mer energi och ork så jag klarar av mycket mer av roliga saker och inte bara sånt som jag "måste"...!
Sen vill jag att företaget; Södra Dalarnas Serviceteam, ska blomstra så vi kan anställa flera och utveckla verksamheten. Men jag vill också hålla på mer med det Mediala, med Healing och med Tarot!
Men mest av allt vill jag vara lycklig och skratta mera!! Vad mer kan man önska sig än att vara lycklig!?!

När jag läser igenom vad jag skrivit hittills så inser jag att det finns inte ett enda HUR med... Det är väl en sak att ha önskningar, intentioner och mål - men HUR ska jag nå dit?
Jaa.... jag vet inte... Jag har ingen direkt plan... jag får helt enkelt bara göra mitt bästa och lita på att ödet/försynen/karma (kalla det vad du vill) kommer att föra mig dit jag ska! Och att ta tillfällena i flykten - när de dyket upp!

Men om jag ska vara lite mer konkret så är några av mina intentioner att:
1. Meditera mycket mer än vad jag gjorde 2013.
2. Skärpa mig vad gäller maten och hitta ett sätt att äta som funkar både för mig och familjen.
3. Komma i säng i mer "normal" tid.

Ja, det var 3 av ännu flera! Men resten behåller jag för mig själv!! Några hemligheter måste jag ju få ha!! ;-)

Har DU avgett några nyårslöften eller har några speciella önskemål och/eller intentioner för 2014?
Berätta!!

Anneli.

Inga kommentarer: