Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 7 januari 2014

Lilla Julafton

Idag har jag haft Lilla Julafton!! :D Efter jobbet hämtade jag nämligen ut ett paket från Vattumannens webbshop - grejer som jag beställt hem från deras stora rea!
Kom ihåg att du om du vill kan klicka upp bilderna så de blir större!
Allt här ovan utom Oracle-leken (den fick jag i julklapp av min Ärkepolare "tantista" när jag var i Stockholm häromsistens) kom med paketet idag! Ja, inte ljuset heller förstås!! Det satte jag dit bara för att jag tänkte att det skulle bli lite snyggt..!! Fast det syns knappt...! :P

Jag tänkte att jag skulle visa lite närbilder på grejerna, och jag börjar med Orakelleken från tantista eftersom jag fick den först av alla sakerna:
Jag har bara tittat på den som hastigast, men det är jättecoola kort som är runda och transparenta! Jag ska utforska dem lite mer så fort jag "kan" (= tid, ork, inspiration... ja ni vet hur det är)!

Nästa bild blir på DVD-skivorna:
De här filmerna köpte jag utan att egentligen veta nåt om dem. Jo, den högra är ju Abraham - Hicks - dem känner jag ju till ganska väl och gillar verkligen deras videor jag sett på youtube som handlar om Attraktionslagen.
DVD:n "Skuggeffekten" vet jag däremot just inget om så den ska bli extra spännande att titta på!

Sen har vi böckerna:
Jag hade aldrig hört talas om dessa böcker, men de lät som riktigt läsvärda böcker och de var tokbilliga!! Ofattbara 14 kr styck!! :D Så jag slog till!!

Det fanns ganska mycket annat som jag också hade velat köpa, men man får "rätta mun efter matsäcken" som man säger, och jag tycker ändå att jag fick ganska mycket för 298 kronor! :D

Anneli.

Inga kommentarer: