Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 9 januari 2014

Att göra en tavla

Jag vet inte om jag någonsin berättat att jag har en moster och morbror som är konstnärer - Helena och Harald heter de. De två kan verkligen konsten att göra en tavla, om ni ursäktar ordvitsen..!! ;-)

På mailen fick jag några bilder av Helena på tavlor hon har målat, och jag tänkte att jag skulle visa dem för er! Jag frågade henne om det var Ok, och det var det! :D
Vill ni se? Här kommer de:


Visst är de fina!?! Skulle ni vilja se fler av hennes (och Haralds) vackra konst?
Jag tror att man kan få komma dit och titta på tavlorna efter överenskommelse! De bor i Växjö, så om ni har vägarna förbi eller bor i närheten så kanske ni kan åka dit. Maila mig så kan jag förmedla kontakten om nån skulle vara intresserad! (Min mailadress står rätt långt ner i högerkolumnen här på bloggen!)

Ja, det här får bli allt för idag för jag är supertrött! Katta och jag var hos en kompis i Sala igår och vi kom inte därifrån förrän midnatt. Och när jag kom hem strax före kl 01.00 så kunde jag förstås inte låta bli att sätta på datorn, kika in på facebook, spela lite Bejeweled Blitz och kolla mailen..! :P Och i förmiddags gick jag upp tidigare än vad jag vaknar frivilligt för att åka till jobbet, så det blev inte så många timmars sömn...
Jaja... Det är smällar man får ta!! ;-) Vi hade jättetrevligt iallafall! :D

Anneli.

Inga kommentarer: