Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 19 januari 2014

Så vackert!

Detta var vad jag såg när jag drog upp rullgardinen i förmiddags:
Om man tittar ut till höger från sovrumsfönstret ser man vårt Åkeröäppelträd med några av alla våra björkar i bakgrunden.
Trädet närmast i bild är en liten Hägg och i bakgrunden ses vår stora Rönn som katterna älskar att klättra i.
Nästa bild är tagen rakt framifrån sovrumsfönstret och där ser man lite mer av Rönnen.
Och sista bilden är tagen åt höger, med kameran så långt utanför fönstret jag bara kunde! Jag älskar den där stora Björken!! När jag ligger i min säng så kan jag se en del av den genom fönstret och jag tycker att det är så vacker och maffig!
Tänk att jag får se allt detta varje gång jag drar upp rullgardinen! Får följa årstidernas växlingar det första jag gör varje morgon! Känner mig otroligt lyckligt lottad kan jag säga!

Anneli.

Inga kommentarer: