Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 25 januari 2014

Du blir vad du tänker

Idag har jag varit på kurs!! :D
Polaren Helene har nämligen gått och utbildat sig till Coach (och lite annat) och hon har en kurs för några kompisar - bl a mig - för att bli mer "varm i kläderna" innan hon sen går ut lite större med kursen.

Kursen handlar om att nå sina mål - stora som små! "Vinnare gör och förlorare har ursäkter" (eller nåt i den stilen) var ett genomgående tema kan man säga. Jag kan inte berätta så mycket om kursen än - det har liksom inte riktigt sjunkit in... men jag lär ha anledning att återkomma till den när jag har lite mer "kött på benen"! Det här var ju bara första delen av 4 (eller eventuellt 5, för det var kanske nån mer som ville gå men som inte kunde komma idag och om den personen hoppar på kursen så tar vi det från början nästa gång! Men det är bara bra med repetition)!

Jo! Nu kommer minnet så sakteliga tillbaka...! För att bli en vinnare, d v s nå sina mål, så skulle vi börja med att ändra en eller två saker. Bara nåt litet så här till att börja med! Att få in en ny vana tar ca 3 veckor och vi börjar på en gång!
De förändringar jag valde att göra är:
1. Skärpa mig och borsta tänderna med små lätta, gnuggande rörelser till skillnad från stora, för hårdhänta rörelser som inte är bra för varken tänder eller tandkött.
2. Börja att affirmera igen!

I början av 90-talet höll jag på mycket med s k "Kreativ visualisering"/affirmationer och drog till mig mer positiva händelser och personer i mitt liv! Det funkar verkligen!! Och nu känner jag att det är dags att börja med det igen. Jag har tänkt på det ganska länge, men liksom inte kommit till skott! (Ursäkter, ursäkter och fler ursäkter....) Men Helenes kurs är precis rätt sorts "spark i baken" som jag behöver för att komma igång! :D Imorgon har jag för avsikt att gå ut i Da House där det är lugnt och skönt och jag får vara ifred och sätta fart och skriva affirmationer som jag sen ska läsa minst en gång om dagen för att dra till mig/skapa det jag vill ha (mer av) i mitt liv!
Låter det flummigt tycker ni? Haha!! Då får ni tycka det!! JAG vet att det fungerar!

Hörrni, om ni är intresserade av hälsa så tycker jag att ni ska gå in på min "gröna blogg" och läsa först det HÄR blogginlägget, och sen det HÄR.
Varför då frågar ni kanske. Jo ser ni, därför
och därför:
Så då vet ni!! ;-)

Anneli.

Inga kommentarer: