Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 18 januari 2014

Lycklig!

Idag mår jag..... riktigt bra! Jag vaknade med ett leende på läpparna efter en hel natts god sömn! Vet inte när det hände senast!! :D
När jag lite senare kom ner till köket satte jag genast igång att skrubba morötter, skölja och ansa äpple, citron, apelsin, gurka, vitkål och ingefära som jag sen gjorde juice av och delade med Adrian! Det blev jättegott! (Recept?? Eeeh... jo alltså... ungefär så här: 4 medelstora morötter, en klyfta vitkål, ½ gurka, 1 äpple, en apelsin, en citron och ca 3 cm ingefära - allt ekologiskt utom ingefäran!)
Apelsin- och citronskalet skalade jag först av med en potatisskalare och lade i en glasburk och hällde ättika över. Jag ska göra lika dant Allrengöringsmedel som jag gjorde på jobbet före jul:
På fotot ser ni Allrengöringsmedlet jag gjorde på jobbet.

Imorgon har jag för avsikt att göra mer smaskig juice och ska då förstås ta vara på det apelsin- och citronskal jag får över då och fylla på min burk här hemma! 

Nåt annat jag är lycklig över idag är att jag har varit ute i Da House och mediterat och sen bäddade jag ner mig i soffan och läste lite i boken till mina nya Tarotkort:
Fast egentligen är det inga Tarotkort i sig, utan ett hjälpmedel som man kan använda till/med Tarotkort. Boken som hör till är lättläst och inspirerande, och även fast jag ännu inte läst något som jag inte redan visste (ska börja läsa på sidan 23) så får till och med en gammal "Tarot-räv" som jag en djupare förståelse i ämnet!
Jag ÄLSKAR Tarotkort och att jobba med Tarot!! Gör man det på rätt sätt så kan det vara otroligt givande, klargörande och till stor hjälp inom livets alla områden! (Halleluja! Hehehe...!!)

Nu när jag har varit så duktig och ätit mest Raw Food hela dagen (förutom lite filmjölk och en kopp té) så funderar jag på vad jag ska ta och laga till middag... Nåt nyttigt... och gott... Hmmm...
Ska klura på det en stund!

Anneli.

Inga kommentarer: