Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 23 november 2010

ALARM!?!?!

Vad tror ni om det här??

http://www.ur.se/play/160536

Anneli.

2 kommentarer:

Maria sa...

Ja, prata med henne, jag vill veta mer om drömmen :) Vad kul att du har jobbat på tarotlinjen, det måste va spännande! Men du kanske har rätt, det vore nog inte så kul att veta allt om framtiden. Det är väl charmen med livet att man inte vet. Kram

Anneli Sjögren sa...

OK! Jag pratar med tantista!! Men jag kan ju naturligtvis inte lova något!!
Det var INTE så kul att jobba på Tarotlinje!! För mycket flum för min del, och för mycket att vissa förväntar sig att jag ska sitta med facit i hand och tala om hur de ska göra/välja!! Sen kostar det ju hutlöst mycket att ringa till en sån linje (varav bara en bråkdel hamnar i mitt lönekuvert...), så det kändes lite som att man lurade folk, trots att jag alltid var seriös och gjorde mitt bästa...!

Ja, det är absolut charmen med livet att man inte vet!!! KRAM!!!