Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 27 november 2010

Dag 13. Den här veckan.

Den här veckan har varit rätt slö...!
Jag har inte gjort så mycket vettigt tror jag... och dessutom har jag så jäkla dåligt minne så jag vet inte ens om jag kommer ihåg vad jag gjort...!

Jag vet att jag som vanligt suttit alldeles för mycket vid datorn!! Det tar jättemycket tid att kolla igenom alla mailen, kommentarerna från er bloggläsare, och läsa och kommentera på era bloggar! Dessutom skriva egna blogginlägg och kolla facebook...! Men det är ju kärt "besvär"!!! :D
Sen måste jag erkänna att jag blivit lite spelgalen...! Facebook har 2 spel som jag spelar så gott som dagligen: Bejewelled Blitz och Mahjong. Jag har nästan vänt på dygnet på grund av de där spelen, för jag brukar ofta avsluta min dag med dem. Oftast kommer jag inte isäng förrän vi 2-3-tiden på nätterna....! Några av er har säkert sett att klockan är mitt i natten när jag kommenterat på era bloggar...! Sen sover jag till 10-11 på förmidagen också...!
Men igår gick jag och lade mig rätt "tidigt": kl 01.00!! :D Jag har bestämt mig för att vända dygnet rätt igen, så om ni ser att jag kommenterar så där sent igen så ge mig en åthutning!!!

I onsdags var min "PSYCK-K-kompis" här igen och meningen var ju förstås att vi skulle balansera varandra, men vi fastnade med varsin kaffekopp i handen och satt och pratade bort tiden, vilket i och för sig var riktigt trevlig!!
Bl a pratade vi om att ha en kvinnogrupp sen i lokalen. Vi kvinnor har ju för det mesta ett stort behov av att prata - speciellt med andra kvinnor!! Men alla har inte nån som de känner att de har det förtroendet för och där skulle en självhjälpsgrupp för kvinnor kunna fylla ett behov, eller vad tror ni??

Idag har jag i alla fall gjort en pepparkaksdeg, så planen är att börja baka pepparkakor imorgon!!

Anneli.

4 kommentarer:

hallonmuffin sa...

Ja, jag tycker det låter utomordentligt bra med en kvinnogrupp! Vi kvinnor löser halva problemet genom att prata och få goda råd - mannen löser halva problemet genom att tiga, och lösa det själv. Ok, nu generaliserar jag, lite. ;) Passar på att önska dig en fin 1:a advent. Kram, Karma och Kärlek

Anneli Sjögren sa...

Visst är det generellt sett skillnad på mäns och kvinnors sätt att hantera problem och sånt man går och funderar på!! Kul att du tycker att det är en bra idé med en kvinnogrupp!!
Önskar dig också en fin 1:a advent!! :D
Förresten: Jag hoppas att det är GOD karma du menar...!! Dålig karma är jag nog rätt duktig på att skapa mig själv..!! ;-)
KRAM, GOD KARMA OCH KÄRLEK tillbaka!

Jannica sa...

Bra idé med sådan grupp :)

Anneli Sjögren sa...

Tack Jannica!! Det hoppas jag verkligen att de här ikring tycker också!! :D