Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 26 november 2010

Dag 12. I min handväska.

Jag har en rätt stor handväska med många fack!! Jag älskar handväskor med många fack!! Min väska har 8 stycken!! :D Det är en svart axelremsväska i konstläder och den väger 2,6 kg!!!

Jag har så mycket i min väska så jag kan inte skriva om allt, men bl a så har jag:
Plånbok, 2(!) mobiler, cerat, flera pennor, fickalmanacka/filofax, läsglasögon, några av mina egna foldrar, visitkort (både mina egna - olika sorter, och massor av "fådda"), ett pennfodral med ännu flera pennor och en nagelfil, adressbok, en fickspegel (som jag hade glömt att jag hade!) och en liten plasficka med några foton i.

Japp!! Då vet ni!! :D

Anneli.

3 kommentarer:

Jannica sa...

De produkterna där uppe, va är de bra för? :)

Anonym sa...

Två mobiler? Men visst är det konstigt hur mycket man har i sin handväska. Min väger säkert något åt det hållet med.

Anneli Sjögren sa...

Jannica: Du kan läsa en kortpresentation i högra kolumnen här på min blogg, men lite snabbt kan man säga att de är bra för att fylla på kroppen med energi och näring. Maten vi äter är inte så näringsrik som vi hoppas och tror och jag märkte faktiskt skillnad när jag hade använt produkterna ett tag!! Vill man kan man också jobba med produkterna.
Vill du (eller nån annan) vill prova dem och kanske även jobba med dem så maila mig på mailadressen som är precis under kortpresentationen!

Vera: Ja, 2 mobiler... Lång historia varför, men jag använder båda!
Det är inte klokt vad mycket man ska kånka med sig jämt...!! :P