Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 6 november 2010

Alla helgons dag

Ikväll blir det PAAARTYYY!! :D
Det ska bli knytkalas hemma hos polaren Katta - med spöktema förstås!!

Katta är nog den mest orädda person jag känner! När vi hade en fest hemma hos henne för några år sen så vallade hon runt oss på två kyrkogårdar mitt i natten. Den ena är en kyrkogård som fortfarande används och den andra är en gammal, gammal igenvuxen kyrkogård som inte använts på hundra år - eller ännu mer, jag kommer inte ihåg..! De flesta var riktigt rädda och alla gick tätt, tätt ihop och ingen ville vara ytterst eller sist!! Utom Katta då förstås!! Och jag fick också offra mig även om jag inte kan skryta med att vara så totalt orädd som Katta är!
Ikväll ska vi göra om den bedriften!! Men den här gången ska jag försöka komma ihåg att ta med mig en ficklampa - till skillnad från förra gången när vi gick i totalt mörker med endast några bleka stjärnor som lyste upp vår väg!!
(-; Moahahahahahahaaa! ;-)
Nu ska jag ut i köket och inventera kyskåpet för att se vad jag kan ta med mig för mat, förutom vitkålssalladen som redan står färdig och väntar!

Ha en super duper trevlig Alla Helgons Dag och kväll!!

Anneli.

4 kommentarer:

Maria sa...

Vad spännande det låter, hoppas ni får det riktigt bra (och läskigt!). Kram

Anonym sa...

Hoppas du hade en härlig kväll. Jag skulle också på värsta partyt, men fick ställa in pga illamående (vi var på något fik dagen innan och två blev drabbade). Nåja, vad är en bal på slottet? :) Kram

Jannica sa...

Hahaha, vilken kul grej :D:D Hoppas vitkålssalladen smakade!!! Kram

Anneli Sjögren sa...

Maria: Bra: Ja. Läskigt: Nej! :D

Vera: Mycket trevlig kväll!!
Synd att du mådde dåligt! En bal på slottet kan vara fruktansvärt långtråkig och dötrist... och tråkig... och.... alldeles underbar!! ;-)

Jannica: Ja, vi tycker också att det är en kul grej!! ;-)
Vitkålssalladen var jättesmaskig!! :D