Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 28 november 2010

Dag 14. Så här bor jag.

Ni som följt min blogg ett tag vet förmodligen att jag bor mitt i spenaten, ca 7 km från ära och redlighet i en liten by som heter Nyhyttan utanför Avesta i södra Dalarna.
Tomten som huset står på är en del av en avstyckad bondgård och har en tillhörande lada där min man och svärfar byggt den lägenhet som jag har som arbetslägenhet, fast inte så länge till: snart så är jag ju in da new house; d v s lokalen i stan! :D
Vårat hus har den här väldigt ovanliga färgen ni vet: rött med vita knutar...! ;-)
Här nedan ser ni ett foto på huset och närmast i bild ser man lite av ladan och sovrumsfönstret!

Huset är på ca 134 kvm och har 6 rum och kök. Lägenheten i ladan är ca 65 kvm och är på 2 rum och kök. Tomten är på ca 12 000 kvm med trädgården, lite skog, åkermark och ängsmark.
Här nedan kommer en sommarbild också!! Det är precis utanför husknuten där en jasminbuske står! Ni kan tro att den doftar härligt när den blommar!!
Vill ni se fler bilder från hur jag och min familj bor så kan ni gå in på min mans hemsida:
http://kornsvede.se/

Där kan ni se alla våra katter också!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad fint! Och vilka fina katter ni har! :)

Anneli Sjögren sa...

:D Tack Jenny!!
Ja, vi bor verkligen fint OCH har fina katter!! :D We are truly blessed!! :D