Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 3 november 2010

Maxdos...

Igår började jag ta maxdosen av min hjärtmedicin...! Kan inte påstå att jag märker nån skillnad, men man kanske behöver äta så en tid för att uppnå maximal effekt, vad vet jag! Jag ska försöka få tag på min läkare för att förnya receptet och då kan jag ju passa på att fråga honom. Om jag kommer ihåg!! (Det var ju den lilla detaljen... minnet!!) ;-)

Idag har jag varit på Socialt företagarkursen igen. Vår affärsidé börjar ta form och vi har börjat skriva ner affärsplanen. Eller - det har vi egentligen redan börjat med för några veckor sen, men idag var det mer "på riktigt"! Innan jul ska vi ha ett möte med Avestas kommunpolitiker och andra "kommunpampar" (olika chefer) och tills dess vill vi vara klara med affärsplanen så vi har nåt att visa upp för dem!

Det är spännande att leva!! :D

Anneli.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt att du inte märker någon effekt av medicinen =( Det kanske är som du säger att det behöver ta lite tid... jag vet inte heller...
Roligt att du är på gott humör i alla fall. Alltid något =)
Kramar!

Anneli Sjögren sa...

Ja, mitt goda humör ska det mycket till för att rubba!! Jag tror jag är född med ett leende på läpparna!! :D

tantista sa...

Now wait just a cotton-picking moment - nu är jag förvirrad (som vanligt;-) Jag trodde det blev lokal och egen verksamhet istället för "socialt företagande", men nu förstår jag att jag inte förstår;-) Skall lokalen användas till sociala företagandet...? eller...? eller skall du ha två parallella verksamheter?

Anneli Sjögren sa...

HUR lång är en cotton-picking moment?? Jag menar, bara så jag vet hur länge jag måste vänta...!! ;-)
Jag har just undrat när nån tänkte fråga om det!! :D Så här tänker jag runt detta:
För det första så är det fortfarande ganska osäkert om det blir nåt av företagsidén som vi spånar om på Socialt företagarkursen - det hänger mycket på att vi kan få tag på en lokal som passar och som vi kan ha råd med - bl a.
För det andra så har jag tydligt och klart talat om att det är för min del max halvtid som gäller som arbetsinsats från mig, så det vet de!
Den lokal som jag har hittat passar inte till den verksamhet vi plannerar på kursen, så den är "bara för mig" - där jag ska göra det som jag redan gör i min arbetslägenhet + lite till!
Så i värsta fall blir det två parallella verksamheter - annars kör jag bara mitt eget! Men jag har varken tid eller "råd" att bara satsa på sociala företagandet - ifall det inte blir nåt, för då står jag ju helt utan jobb och fastnar i klorna på Arbetsförmedlingen - och det får helt enkelt inte hända!! Så jag måste se om mitt eget hus!!
Har jag rätat ut frågetecknen för dig?? Allt är Crystal clear as mud??? Om inte så vet du vart du kan hitta mig!! :D KRAM på dig tanten!!

tantista sa...

Klart som sojakorvspad! Kram!

Anneli Sjögren sa...

Va' bra!! :D KRAM!!!