Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 30 april 2011

Villfarelse...

Bland det värsta jag vet är oärlighet och att bli förd bakom ljuset!!
Tycker DU om att bli lurad??
Nä, trodde inte det heller... Men vi medborgare blir FETlurade dagligen bl a av läkemedelsbolagen! Trots larmrapporter i kvällspress mm så fortsätter vi att lita på att våra läkare vet vad de skriver ut åt oss...!
När jag skriver "vi", så menar jag de flesta...! Själv är jag superkritisk och ifrågasätter ALLT som läkarna försöker ge mig...!

Om nu nån som läser min blogg lever i villfarelsen att läkemedelsbranchen jobbar/kämpar för att vi ska bli friska så har jag tråkiga nyheter...!
Read and weap:

http://www.kmr.nu/

Hjälp gärna till att sprida denna länk du med!! Tack!!

Anneli.

Inga kommentarer: