Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 12 juli 2012

Annelis nya skor

Jag har länge behövt nya skor, och när jag säger länge så menar jag lääääänge!! Skor är dyrt... speciellt om man vill ha skor av bra kvalitet och speciellt speciellt när man som jag har fötter som inte trivs i vilka skor som helst...!! Men de skor jag har gått i de senaste åren sjöng verkligen på sista versen, och som grädde på moset så har jag gått och skaffat mig förstadiet till hälsporre - på båda hälarna! Aj aj ont ont...!! Så nya - och BRA - skor var högt upp på prioriteringslistan som ni förstår!
Så efter jag hade varit hos min doktor på vårdcentralen (ja, just det... jag var hos doktorn och blev fortsatt sjukskriven till den 19/8) så åkte jag iväg till Avesta industriområde där "Entremattan" ligger. På Entremattan finns så mycket mer än bara entremattor! De har bl a arbetskläder och skor! Och inte bar det - de har en sån där grej som man ställer sig på för att se fotens form och uppbyggnad så att man lättare kan hitta skor som passar! PERFEKT!! Precis vad jag behövde!! :D Och detta är vad jag kom ut med 1 800 kr senare:
Då fick jag med ett par speciella inlägg som jag behöver för att stadga upp fötterna och 10 % rabatt på hela kalaset! :D
Så nu blir det vatten och bröd resten av månaden...!! Eller.. nä! Lite mer än så kan jag nog unna mig! :D

Anneli.

Inga kommentarer: