Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 26 juli 2012

Jag fick ett mail

från min kusin M idag. Hon skrev så här:
....men alltså - man får ingen som helst uppfattning!
En bild på Bolla bredvid en tändsticksask vore en god upplysning!

Ja men då får jag väl ta och visa det då:
Ett annat sätt att visa hur stor den här lilla hunden verkligen är är att visa ett av korten jag tog när Janne och jag var in till stan en sväng idag och Bolla fick följa med och bli lite socialt tränad:
Ja du M! Jag hoppas att du med dessa rykande färska foton kan avgöra Bollas storlek! :D

Annars är min plan för idag att hålla mig undan för solen...!! Min stackars bleka hud fick mer än den tålde av den varan igår!! Jag funderade ett svagt ögonblick på att lägga ut ett foto på mig och brännan, men bestämde mig för att avstå...!! Ni vet ju alla hur rött ser ut i alla fall..!! :P

Anneli.

2 kommentarer:

Helene sa...

Haha...tyckte det stod "bleka hund" Kan hundar solbränna sig typ?? :)) Kul att det verkar gå så bra med den lilla sötisen!

Anneli Sjögren sa...

:D Bleka hund...!! Ha ha!! :P
Ja, det går bra med Bolla, men jag skulle behöva lite hjälp med lydnadsträning...!! :D Alltså; hon är ganska lydig... men kan bli bättre!!