Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 28 juli 2012

"Visitkort"

Trots ett par åskskurar idag har det varit en härlig dag! Bolla och jag åkte in till lokalen och träffade några kompisar över lite fika! En av kompisarna hade en annan liten hund med sig och Bolla lekte som en stolle med honom! :D Nu sitter jag här i soffan och är lite arg på mig själv för att jag inte tänkte på att ta fram kameran och fota..!! Men det kanske blir fler gånger...!

Det här med att ha hund är ännu lite ovant för mig..! Bara det att komma ihåg att ta med sig bajspåsar när vi går ut på promenad...! Det är väl i och för sig inte hela världen med lite hundbajs vid dikeskanten när man bor på landet kan man tycka, men Bolla har en förmåga att bli akut bajsnödig när vi går över grannens gårdsplan och lämnar nästan dagligen ett litet "visitkort" på hennes gräsmatta...!! :P För att inte fresta på grannsämjan så är jag noga med att plocka bort "bevismaterialet..."!!

Annars så tycker jag att det går riktigt bra det här med att ha hund! Adrian eller Janne sköter morgonpinkningen eftersom jag är så förbålt morgontrött, men sen tar jag hand om resten av promenaderna! Det är rätt skönt att komma ut flera gånger om dagen och få lite frisk luft! Jag tror faktiskt att jag blivit lite mindre trött tack vare det! Men mina fötter gör ont som attan!! Trots mina nya, dyra skor så tycker fötterna att de behöver vila mer...! Hoppas verkligen att de vänjer sig, och blir starkare för varje dag!!

Här kommer ett foto av Bolla som jag tog igår efter en av promenaderna:
Visst är hon bedårande söt!?! ♥

Mycket kretsar kring denna lilla sötnos nu -både här på bloggen och i mitt liv, och det kanske inte är så konstigt! Jag försöker tänka mig in i hur det vore att Bolla stannade hos oss - att hon blir min hund "på riktigt" - men känner att jag inte är redo att ta det beslutet än! Vi lånar ju henne på obestämd tid, och jag tror inte att det är nån brådska att vi bestämmer oss, så jag tar en dag i taget än så länge!
Den som lever får se!!

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Oj oj oj! Risky business det där, svårt att lämna tillbaka ett djur! Nä du, du sitter nog på pottkanten! ;) ...men det är säkert till det bästa :)

Anneli Sjögren sa...

Hej tantista!!
Ja, visst är det risky business...!! Men jag har blivit duktigare på att respektera mina gränser, så måste jag lämna tillbaka henne så kommer jag att göra det!! Men det är alldeles för tidigt att säga just nu!