Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 9 juli 2012

Sista natten med gänget

Klockan är nästan 1 på natten när jag börjar skriva detta blogginlägg. Det har varit en underbar och händelserik dag här i Skåneland! Men allting tar längre tid än man tror och inte förrän nu har alla (utom jag då förstås...) gått och lagt sig!
Det har varit soligt och fint hela dagen, men för ett par timmar sen började det regna - riktigt ordentligt så det smattrar på rutorna!!

Vi har haft en riktig healingdag idag!
Först gav Maria Cat healing på morgonen.
Sen efter lunch gav Cat healing till Maria ute i trädgården.
Och medan Maria fick healing så passade jag på att meditera under ett stort lönnträd som står här på tomten. Mmmm...!! Det var ljuvligt!! :D
När vi kom in i huset igen gjorde vi ett slags målningar som man gör med speciella vaxkritor, ett varmt strykjärn och fotopapper! De blir jättehäftiga!!
De tre längst till vänster har jag gjort! :D
Så här gör man dem - Maria demonstrerar:
Först smälter man upp till tre färger på strykjärnet,
Sen stryker man ut färgerna på fotopapper. Man kan göra om proceduren fler gånger med nya färger tills man har fyllt hela pappret. Coolt va!?!

På bilden här ovan så kan ni skönja kompistavlan lite. Det har tillkommit några fler små bilder på den och just nu ser den ut så här:
Vad har mer hänt idag då...?? Jo! Vi gjorde en trumresa!!
"Vad är det" hör jag många av er fråga. Tja... en slags shamansk meditation kan man säga, där den som leder den trummar på en "shamantrumma". Det var Cat som ledde meditationen och trumman hon använde har hon tillverkat själv! Det var en häftig meditation, men jag orkar inte berätta om den nu, för jag behöver komma i säng... om några timmar måste jag gå upp och packa ihop mina grejer, för efter frukost ska vi åka hem igen! :-(

I alla fall; det sista som hände idag var att jag fick healing av Cat. Så nu ska det väl bli folk av käringen...!?! :P Och med "käringen" menar jag förstås mig!!
Observera att käring stavas med ett "r"!!! ;-)

Nä, nu ska jag sälla mig till de snusande och snarkande polarna och få mig en dos skönhetssömn jag med! :D

Anneli.

Inga kommentarer: