Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 26 juli 2012

Bada Bolla!

Jag bara "måste" visa bilder från när vi var iväg till "Playa Del Storsjön" med Bolla alldeles nyss! På grund av den regniga och kalla sommaren har vi inte varit där en enda gång i år - förrän nu! :D Det var faktiskt riktigt skönt i vattnet!! Jag badade visserligen inte mer än till knäna, men Bolla däremot:
klev först i väääldigt försiktigt...
 Sen gick hon i lite längre!
Fast liiite läskigt var det... "Ska jag gå tillbaka till stranden eller inte" ser hon ut att tänka!
I alla fall så badade hon hela hon och jag passade på att tvätta av henne så gott det gick utan schampo och på det hela taget så tror jag att hon gillade det!! :D
Tyvärr blev det inga bra kort när hon var i hela hon, för still det var hon inte en sekund!! :P

Nu är vi tillbaka i soffan och Bolla har rullat ihop sig och somnat! Det ska jag också göra om en stund!
Och apropå det...!! Igår skrev jag ju att jag skulle satsa på att komma i säng före tolvslaget... och det gjorde jag!! :D Kl var 23.58 när jag kröp ner mellan lakanen!! Tjohoo!! Det har inte hänt på evigheter!
Undrar om jag kan göra om samma bedrift ikväll...??? Hmmm...! Jag vågar inget lova, men jag kan ju försöka!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: