Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 23 juli 2012

Hundattiraljer inköpta

I krylbo finns en välsorterad Zoo-affär med väldigt trevliga och kunniga ägare och personal. Dit åkte Janne, Bolla och jag i förmiddags.
Bolla som fortfarande inte riktigt fattat att vi är hennes nya flock vågade nästan inte följa med in i affären trots att det luktade så gott därinne av allt en hund tycker är smaskens!! Och inte blev det bättre av att det precis kom en stor, främmande Spaniel och gick in mitt framför nosen på henne!
Men inne i den här lilla minihunden bor en riktigt modig hund så efter bara en pytteliten stund tog hon mod till sig och trippade in!
Behöver jag säga att det inte tog sååå lång tid innan nämnda Zoo-affär blev Bollas favoritaffär!?! Hon fick t o m godis av expediten!! :D

När vi kom ut ur affären följde följande med i en påse hem:
Från vänster och runt hörnet på soffkanten ser vi i tur och ordning: bajspåsar - rosa så klart, en liten påse premiumfoder; "Taste of the wild" - innehåller bl a Bisonkött!!! Sen kommer ett annat premiumfoder; Orijen. Det är samma sort som vi ger våra katter - fast då är det kattfoder förstås!! Sen har vi i burken ett helt naturligt hundgodis som jag ska ha för lydnadsträning och sånt! Det hundgodiset innehåller en enda ingrediens: Renhjärta! (Lite läskigt tycker jag som är vegetarian... Men Bolla är inte veggis och hon fick smaka en bit i affären och älskade det!!). Sen kommer ytterligare en liten påse med premiumfoder: Arion heter det. Det hade jag aldrig hört talas om, men det är schyssta, naturliga ingredienser i det i alla fall! Sist av grejerna som står utmed soffryggen är ett hund- och kattschampo. Man vet aldrig när det kan komma till nytta..!! Hundar har en förmåga att rulla sig i rätt äckliga saker...!!
Vidare ses ett liten "tuggis-grej" (dental stick eller vad det nu heter..), ett nytt halsband och sist men inte minst en leksak!

Så nu är jag redo för ett riktigt hundliv!! :P Och bara det lilla livet bestämmer sig för att vakna så ska vi ut på en promenad hon och jag!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Helene sa...

Hej vad kul! Fina grejor och bästa maten får hon visst! :))

Anneli Sjögren sa...

Hej Helene!!
Ja men självklart ska hon ha bästa maten!! Du vet, jag har väldigt enkel smak! Det bästa är helt enkelt nog!! :P