Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 13 juli 2012

Mina nya skor har varit i Borlänge...

... med mig i dem!! :D
Ni vet hur det brukar vara med nya skor...! Först känns det ovant och sen får man ont i fötterna - och i värsta fall skavsår! Men dessa skor kändes verkligen BRA!! Ok att det var lite ovant en stund, men jag har nog aldrig varit med om nya skor som behöver så kort tid för "ingåning"!!

Som titeln avslöjar så har vi varit i Borlänge idag. Martin skulle fixa ID-kort och eftersom han inte är 18 år än så måste hans föräldrar följa med och skriva på. När vi äntligen var i Borlänge passade jag på att slinka in på Kupolen för att köpa smaksatt kaffe. Irish Cream-kaffe blev det denna gång! Mmmm...!!

På väg hem såg vi en regnbåge med jätteklara färger! Jag försökte fota den, men resultatet blev så där... Ja, eller rättare sagt så här:
För att vara taget med min mobilkamera så blev det rätt bra..! :P

Nu ska jag njuta av en kopp kaffe medan jag facebookar lite! Adios!!

Anneli.

2 kommentarer:

Fru P sa...

Trevligt att du varit i min stad :)
Vilken vacker regnbåge, den missade jag.

Ha det fint

Anneli Sjögren sa...

Hej Fru P!! Regnbågen såg vi först i Hedemora, så det kanske inte ens var nån i Borlänge!
Jag trodde inte att regnbågen skulle fastna på kort, men det gjorde den!! :D
Ha det fint du med!!