Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 31 juli 2012

Kvällspromenad

Efter en helt fantastiskt härlig, rolig och spännande Andlig och Medial Utvecklingscirkel tog jag när jag kom hem Janne och Bolla med mig på en kvällspromenad. Efter vi gått bara en liten bit skickade jag hem Janne efter kameran, för fullmånen lös så vackert och jag ville prova att ta kort på den! (Vet inte om det är exakt fullmåne nu, men den var då ordentligt rund!)
Medan jag stod och väntade på att han skulle komma tillbaka med kameran så flög en fladdermus så nära mig att den höll på att fixa mittbena på mig!! :P
Bolla sprang runt som skjuten ur en kanon, och vår svarta huskatt Bagheera som också följde med på promenaden sprang efter och jagade henne. Fast sen blev det tvärt om, att Bolla jagade Bagheera!! Jag stod bara och skrattade åt dem för de var så stolliga!! :D Både lite rädda för varandra, men samtidigt så lekfulla!! ♥

Nåväl; Janne kom med min kamera och här är några av bilderna:
Det första kortet är taget åt väster där solen gick ner för några timmar sen.
Och här har vi månen i alla sin prakt! Jag är förvånad att korten blev så pass bra med tanke på hur mörkt det var!
Det här sista kortet tycker jag blev så fint, med ena grannens gärdesgårdsstaket och husgavel på ena sidan och buskaget på andra.

Men nu ska jag strax gå och lägga mig!! Natti natti!!

Anneli.

Inga kommentarer: