Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 9 juli 2012

Borta bra men hemma bäst

Så kom då hemresedagen...! Ingen av oss hade nån större lust att åka hem egentligen, men allt har ett slut och så även denna underbara långhelg! Som tur var så var det ingen som tyckte att vi skulle åka kl 7.00 som på vägen ner, så det blev lite sovmorgon! Skönt! Och innan vi åkte hann vi både med frukost i lugn och ro och en härlig meditation i trädgården! :D

Strax efter kl 11.00 satt vi i bilen och resan hem tog sin början. Vi pratade lite om våra upplevelser och vi var rörande överrens om att komma tillbaka så fort vi bara kan! :D Vi tycker alla att det varit otroligt spännande och givande på så många sätt och vi är ett härligt gäng som verkligen gillar varandra!

Resan hem kändes kortare av nån anledning! Kanske för att vi inte rastade lika ofta och länge! Vi hade bara en snabb "pinkpaus" innan vi kom fram till Mjölby där vi stannade för att äta.
Jag unnade mig en "Green-burgare" med salladsblad istället för bröd och en påse chili cheese, och till detta ett glas vatten! Gott, gott och lagom mättande! :D
I rondellen vid MAX-restaurangen i Mjölby har de en ovanlig rondellutsmyckning som jag försökte fota medan Katta körde runt den:
En jättepotatis!! Är Mjölby känt för potatis eller har de bara konstig humor?? Nån som vet??

Nå väl... Resans nästa stopp var Eskilstuna där Marias resa slutade - hon bor nämligen där!
Här får hon hjälp upp med packningen av Nettan. Hej då Ärkepolarn och tack för denna gång!!


En och en halv timme senare var vi i Avesta där Janne väntade på mig vid lokalen! Och nu är jag hemma! :D Borta bra men hemma bäst! Så är det nog, trots att vi inte hade nån större lust att åka hem i morse! Hej då Katta och Nettan och tack för denna gång!!


Innan jag avslutar detta blogginlägg så ska jag bara visa en bild på hur Marias kompistavla ser ut nu när alla vi som var hos Cat med sambo har målat dit nåt:

Den kanske inte blir så vacker, men jag tycker att det är en jätterolig idé att låta ens kompisar sätta ett avtryck på det här viset! :D

Ja det var allt för denna gång!

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Tack för denna reseberättelse i flera delar, jag har dragit i mig vartenda ord och njutit av dom vackra träden bland annat. Träden tar hand om mycket, det har jag också alltid trott. Sov så gott i natt nu!

Anneli Sjögren sa...

Kul att du uppskattat dessa inlägg! :D Det känns nästan lite surrealistiskt att vara hemma igen... men å andra sidan så känns tiden där rätt surrealistisk också... Mysko..!! Har i alla fall haft det riktigt bra!! :D
Ja, min plan är att sova väldigt väldigt gott om bara en pytteliten stund!! :D