Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 17 juli 2012

Bagheera

Idag var vi bara 4 pers på min Mediala utvecklingscirkel. Katta och ett par till var i Västerås på storseans...! Jag hade gärna gått jag också, men det går ju inte när jag är cirkelledare och cirkeln är på samma dag som seansen..!! Men vi fyra som var på cirkeln hade i alla fall det väldigt bra!!
Vi började med meditation som vanligt och jag vet ärligt sagt inte hur jag skulle överleva utan den!! (Det är nåt speciellt med att meditera i grupp!)
Sen övade vi på/med Tarotkort och färgband. Jättekul!! :D Man får alltid med sig så mycket insikter, hopp och glädje med de här övningarna!! Love it!! ♥

Nu när jag är hemma igen så tänkte jag att jag skulle visa er ett par kort som jag tog ut genom vardagsrumsfönstret igår:
 Det är vår blandraskatt Begheera som ligger på min bil! :D
Det var väl varmt och skönt där på motorhuven kan jag tänka!!
Bagheera är den ende av våra katter som får gå fritt ute - det är en riktig "viddernas herre"!! Tyvärr släpar han hem massa fästingar, och fästingar är bland det äckligaste jag vet!! Det är alltid Janne som får ta bort dem, för jag gör det inte!! Jag ryyyyyyser bara jag tänker på det!!
Alltså tänker jag inte tänka på det!! :P

Nu ska jag facebooka lite!! Mors!!

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Så stilig Bagheera ännu är! Och vad roligt det ser ut med en bil och en båt utanför respektive hus - som om ni skulle köra iväg och grannarna skulle "båta" iväg :D

Anneli Sjögren sa...

Hahaha!! Ja det fattas bara att grannarna gräver en kanal också...!! :P
Visst är Bagheera still going strong!?! Men han är faktiskt bara lite drygt 5 år!!