Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 6 juli 2012

Fnitter och flum!

Idag har vi varit riktigt "i gasen"!! Här har målats auragrafer, lekts med Tarotkort och färgband, getts healing och så har vi gett bort våra bekymmer till ett stort och jättefint lindträd som står här på gården!
Låter det flummigt?? Hihihihi...! Det må så vara - men vi har haft kul!! :D
Det här med linden tänkte jag förklara lite närmare:
Indianerna brukar ju ge sina bekymmer till träden för att få hjälp mer allehanda ting, och inspirerad av det så skrev vi ner på varsitt papper sånt som vi ville ha hjälp med eller få bort ur våra liv t ex. Sen grävde vi ner papperna vid foten av trädet och tackade för att det tog hand om våra problem.
 Här ovan ser ni den fina linden!
 Och här har vi Katta som gräver ner sitt papper och ber trädet hjälpa henne med det hon skrivit.
Så nu förväntar vi oss att vi ska vakna i morgon bitti smala, friska, rika och vackra!! ;-)
Drömma kan man ju alltid...!! :P
Men tänk om det funkar...! Tänk om...!! Time will tell!!
I alla fall börjar jag bli så desperat så jag nästan är beredd att prova vad som helst... eller... nja... Men det här var en rolig grej, och det lär bli som det blir!! :D
Och om nån nu tror att vi var utklädda i några konstiga kåpor eller nåt (baserat på vad Katta ser ut att ha på sig) så kan jag tala om att hon har på sig en filt! Det var lite kyligt ute!!

Nu ska vi strax göra oss i ordning för natten så vi orkar med ännu mera tok/bus/flum imorgon!! :D Om allt går enligt planerna så ska jag få healing av Cat's sambo bl a!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: