Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 7 juli 2012

Ny händelserik dag

Idag hade vi en rätt seg förmiddag, men sen tog det fart minsann! Det var som att vi kom på att vi åker hem på måndag och vi kom inte hit för att slöa...! "So much to do and so little time"!
Maria har tagit med sig en målarduk som hon vill att hennes kompisar ska måla nånting på. I övre högra hörnet hade någon redan målat lite, men sniglarna var mitt bidrag till den blivande kompistavlan.
Jag är ingen konstnär, men såna här sniglar har lite blivit mitt "signum" av nån anledning. :P Men det var jättesvårt att måla med pensel och akrylfärg!! Det var nåt helt nytt för mig!

Efter att mitt bidrag till tavlan var ditmålat fick jag healing av Cat's sambo. Det var en ny upplevelse! Svår att förklara så jag försöker inte ens! Men den var positiv i alla fall!! :D

När jag kom tillbaka till rummet där de andra satt så hade Katta målat ett andeporträtt till sin syrra Maria
 och var redan i färd med att måla ännu ett!! Hon är produktiv den kvinnan!! :P Och duktig!!
Nu på eftermiddagen/kvällen har vi lekt med färgband och Tarotkort och Cat's sambo ledde oss tjejer i en jättehärlig meditation!
Nu sitter vi bara och pratar om dagen och andliga saker och har det allmänt trevligt!!
Förresten så skrev jag en ny lapp som jag grävde ner vid linden här utanför. Jag kom på att jag glömt lite saker som jag ville få med!
Man får naturligtvis tro vad man vill, men jag tycker att det känns bra att göra en sån här grej som att ge bort sina bekymmer till ett träd! Det ger mig hopp och energi och ökar på min beslutsamhet att bli frisk och skapa mig ett ännu bättre liv!
"Tro kan försätta berg"!

Anneli.

2 kommentarer:

Lena sa...

Vad härligt att höra från dig. Har funderat på hur du haft det senaste tiden. Verkar som du haft full upp! Själv har jag sommarlov men jag ska sommarjobba i en månad nu från och med måndag. Som fattig student numera så behöver jag ständigt pengar! ;) Jag längtar dock tillbaks till skolan nu. Tycker det räcker med sommarlov, även om jag kommer att sakna mina vänner när jag lämnar dom. Vi måste träffas igen när jag kommer till Dalarna! Jag har inte bestämt än för om jag jag ska lämna blogg.se eller för vilken plattform jag ska välja. Har inte riktigt ro just nu att välja. Det är lite rörigt nu sommar. Känner mig som en vagabond som flyttar runt hit och dit.

Anneli Sjögren sa...

Hej Lena!!
Ja här är det fullt upp!! Fast jag har dragit ner på takten nu i o m att jag känner mig utbränd..!!
Ja, pengar är ett ständigt problem..!! Men att jobba en månad låter ändå ganska så drägligt och jag lovar du blir glad när lönen kommer in på ditt konto!! :P
Du kan väl höra av dig när du är tillbaka i Dalarna så får vi se till att träffas!! Ha det nu så bra!! Kram!! :D