Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 16 april 2016

Disktrasjubileum?

Nu är jag färdig med min 10:de bambudisktrasa! Wow! Det trodde jag inte om mig själv!
Jag har ju aldrig varit särskilt intresserad av handarbete överhuvudtaget! Och inte bara har jag stickat 10 bambu-disktrasor och en halsduk; jag tycker att det är roligt också! Jag fattar det inte själv, men så är det!

På den här senaste disktrasan virkade jag på en kant på båda sidorna också - ungefär som jag gjorde på min halsduk om ni minns. Vill ni se den? Nej, inte halsduken! Disktrasan! Ok! Här kommer den:
Det är väl inte världens vackraste disktrasa, men va sjutton; det är en disktrasa! Och förutom att kanterna blev lite vågiga så tycker jag att det blev bra med den påvirkade kanten!
Jag har redan gett bort 4 av disktrasorna, och för de andra har jag planer...! :P Och mer garn har jag och mer garn vill jag köpa, så det kommer bli fler disktrasor, var så säkra! :o) Jag är lite sugen på nån fin lila färg... men innan jag köper på mig mer garn så ska jag först sticka upp det jag redan har! Varför inte börja sticka på en ny disktrasa redan nu!?! Eller... först ska jag ut en sväng på facebook för att se vad mina vänner har för sig! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: