Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 24 april 2016

Historien bakom ett foto

Men ååååååh!! Det både snöar och haglar idag! Blä! Som tur är så är det inget som fastnar på marken, men ändå! Nu får Kung Bore ge sig!
Nåja. Det är fortfarande april. Så vad annat kan man förvänta sig? Det är bara att hålla ut, för Gumman Tö vinner varje vår! Till slut... :o)

Bara för att lätta upp lite så tänkte jag bjuda på en selfie idag igen! Även denna från mitt förflutna. Det är återigen ett foto på ett foto, så kvalitén är därefter...
Här är jag 19 år och var på väg till en maskerad med orientaliskt tema. Och tro't eller ej, men så här gick jag genom hela Bandhagens centrum! Från Idögränd där jag bodde på den tiden, genom centrum och bort till Kallforsvägen där min kompis bodde! En nätt liten promenad på 1,2 kilometer. Behöver jag säga att jag fick en hel del blickar efter mig...?!? :P Men det var inget jag brydde mig värst mycket om! Blyg har jag aldrig varit! :o)
Jag minns att vi fick jättegod Indisk-inspirerad mat och satt på vardagsrumsgolvet och åt. Nånstans i mina gömmor ska det finnas foton från själva festen också. Men var...? Det är en annan fråga! Det var ju några år sen...! :P

Men tillbaka till nutid; idag funderar jag på om jag ska virka på en kant på den blå bambudisktrasan jag blev klar med igår eller om det får duga som den är... Men det blev snyggt när jag virkade på en kant på den förra disktrasan... Hmmm... Vad tycker ni? Vilken är snyggast?
OM jag skulle virka på en kant på den vänstra disktrasan så skulle det bli med det ljusare garnet tänker jag... Hmmm.... Decisions, decisions... (som vampyren Jane säger i en av Twilight-filmerna. Men hon stod inför ett heeelt annat beslut...!) :P

Jaja. Jag får fundera på det! Under tiden stickar jag väl vidare på den gul/orangea disktrasan! :o)

Anneli.

PS. Om jag ska vara riktigt rättvis mot vädergudarna så har solen brutit fram nu! Härligt! :D Så länge det varar... :P
DS.

Inga kommentarer: