Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 28 april 2016

En "off" dag...

Igår hade jag en riktigt "off" dag... Hade ingen energi till just nånting...
Det är konstigt det här med utbrändhet... numera (d v s nu när jag slipper tvinga iväg mig till jobbet) så kan jag tycka att jag mår riktigt bra - flera dagar på raken! Men så rätt som det är vaknar jag och känner den här alltför bekanta känslan av att nästan inte kunna ta mig ur sängen... och jag vet oftast inte ens vad jag har gjort för att det ska bli så... Igår var en sån dag.

Idag har jag iallafall en lite bättre dag. Jag är visserligen trött som fasen, men det är klart bättre än igår. Men lite uppmuntran vore helt på sin plats! Och vad kan man göra för att bli lite uppmuntrad då? Jo, titta på gamla foton funkar rätt bra! Speciellt när man hittar ett sånt här roligt kort:
Kortet är taget hemma i mitt föräldrahem i Bandhagen, Stockholm, och Rosali och jag är väl runt 15 år här. Som ni ser var det maskerad på gång och vi hade sytt oss varsin trolldräkt syrran och jag! Ser ni vem som är vem? Ja, ni som inte känner oss kan ju bara gissa förstås, men för vänner och släktingar är det lite lättare. Vi må vara tvillingar, men sååå lika är vi inte!
Spoiler alert: Nu tänkte jag avslöja vem som är vem! Titta inte härunder om du vill gissa först! Du kan klicka på bilden så kommer den upp lite större. Men Ok! NU avslöjar jag det:
Det är Rosali som sitter med gitarren och jag som spelar piano! :o)
Visst var vi söta!?! :o)

Och vet ni? Det funkade! Jag BLEV lite uppmuntrad! :o) Och ni vet ju att när man är glad så har man också mer energi! Så nu tänkte jag ta min energi och åka in till stan och hälsa på Adalet! :o)
Morsning och Good bye!

Anneli.

Inga kommentarer: