Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 9 april 2016

En helt vanlig lördag

Den här dagen började med regntunga moln på himlen, men regnet kom aldrig! Istället bröt solen fram på eftermiddagen! :o) Vilken härlig omväxling mot de senaste dagarna med regn och t o m hagel! (Åtminstone här i Nyhyttan.)

Idag tog jag en rejäl sovmorgon helt enkelt för att jag inte kunde vakna fast jag försökte... Klockan var 12.20 när jag slutligen lyckades hålla mina mörkblå öppna och ta mig ur sängen!
Efter frukost gick jag direkt ut till Da House för att meditera och laga ett par av Adrians byxor. När det var gjort satte jag på en kopp java och färglade i min målarbok, vilket det var typ 1½ vecka jag gjorde sist!
Som ni ser gjorde jag klart bilden med alla snurrorna. Nu ser jag fram emot att få börja färglägga de två sköldpaddorna, men det får bli en annan dag!
Nu ska jag ut på facebook och se vad som hänt sen sist, och vem vet - sen kanske jag stickar lite också... Det var länge sen...!

Anneli.

Inga kommentarer: