Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 19 april 2016

Språkcafé vs Stickcafé

Gårdagens dubbla pass i språk- & stickcafé resulterade i en lite mer än halvfärdig bambudisktrasa:
36 varv hann jag sticka under de två passen, så lite skillnad mot innan blev det, eller hur:
Och ändå stickade jag inte lika lång tid som jag trodde att jag skulle göra!

Språkcaféet i Nyhyttan må ha varit 3 timmar långt, men det är i första hand ett språkcafé till skillnad från det i stan som är ett stickcafé där vi mer genom vardagligt småprat lär ut svenska! I Nyhyttan börjar de med en ca 40 minuter lång lektion i svenska språket - himla bra och pedagogiskt upplagd måste jag säga - och sen är det fika, och sen stickas och virkas det! Men igår var vi några nya där så en hel del tid gick åt till att vi fick presentera oss, så tiden vi verkligen handarbetade var inte så lång - kanske bara en dryg timme skulle jag gissa.

Sen på stickcaféet i stan hjälpte jag en ny tjej som aldrig hade stickat i hela sitt liv, så inte heller där stickade jag så länge som jag annars brukar göra - och ändå hann jag hela 36 varv! :o) Men jag har ingenting att jämföra med, så jag vet inte hur snabbt eller långsamt jag egentligen stickar... Fast jag är den av alla på stickcaféet som hittills varit mest produktiv... Några av de andra sitter fortfarande och stickar på sina halsdukar... Men jag stickar ju en hel del hemma också, så det går inte att jämföra! Och vem bryr sig?? Huvudsaken är ju att man tycker att det är roligt! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: