Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 26 april 2016

Pensionärsliv

Mycket stickning blir det... särskilt på måndagarna numera! Men allting har en ände (och garnet det har två...) och igår fick vi veta att språkcaféet här i Nyhyttan bara kommer att vara 3 gånger till innan sommaruppehåll, och stickcaféet inne i stan ska hålla på fram till 30 maj och sen är det sommar-uppehåll där med! Så bäst att passa på medan det pågår! :o)

Igår hann jag både göra den gul/orange bambudisktrasan helt klar och påbörja en ny - den 13:de i ordningen!
Som ni ser så har jag bytt till det första garnet jag stickade med. Jag var lite osäker på om det lilla nystanet skulle räcka till en hel disktrasa, men efter att jag vägt några av de färdiga och sen vägde garnnystanet så konstaterade jag att det precis skulle räcka! :o) Sen har jag bambugarn kvar till gissningsvis 5 disktrasor till.
Härom natten när jag satt uppe och nattsuddade var jag såå nära att klicka hem mer bambugarn, men hejdade mig i sista sekunden. Det är dumt att köpa på sig mer garn innan det gamla är slut, och jag vet ju inte hur mycket jag kommer att sticka i sommar. Det lär nog bero lite på vädret och vad jag kommer att vara och göra. Och så kanske jag skulle ta och försöka mig på att sticka nåt annat än disktrasor... Funderar på att göra en sjal, men det får isåfall bli med ett billigare garn är bambu... Vi får se vad jag gör... just nu funkar bara sån stickning där jag inte behöver hålla reda på just nånting mer än kanske att byta färg på garnet var 4:de varv... det ryker och pyr fortfarande i det som brukade vara min hjärna... :o(

Jaja... strunt samma! Idag lyser solen, våren är här och You Tube är full av massa bra musik, så mig går det ingen nöd på! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: