Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 6 april 2016

En Zombie bakar

Efter några riktiga "zombie-dagar" när jag knappt har orkat hålla upp ögonen fick jag äntligen lite energi idag! Och vad gjorde jag av den energin då? Jo, ser ni, jag fick äntligen tummen ur... och bakade! Jag har funderat på ett recept jag gjorde sist jag orkade baka, och den gången gjorde jag muffins. Men idag ville jag göra en mjuk kaka istället, och det gjorde jag!
Den blev väldigt god! :o) Självklart är den glutenfri, men också sockerfri - men söt ändå! Hur jag har gjort den  - och med vad - kommer ni kunna läsa på min Gröna blogg, men det blir lite senare, för nu ska jag äta lite mat! Så mer än så här blir det inte på denna blogg idag! :P 

Anneli.

Inga kommentarer: