Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 29 april 2016

Fler gamla foton

För ungefär en timme sen åt middag, men för mig kändes det mer som lunch. För idag orkade jag nämligen inte svänga benen över sängkanten förrän en stund efter att Janne väckt mig kl 12.40. Frukost åt jag inte förrän kl 14.00... Så kan det vara i mitt liv! :P

Men sen blev det lite mer fart på mig iallafall! Direkt efter "frukost" satte jag fart och gjorde jättegoda proteinplättar - glutenfria förstås! Vill du ha receptet så är det bara att klicka HÄR så kommer du till min Gröna blogg där jag la in det + ett foto.

Och apropå foto... Som jag skrivit om några gånger nu på sistone så håller jag så sakteliga på att gå igenom gamla foton som jag har i datorn, och idag tänkte jag visa ett par gulliga kattbilder jag hittade!
Jag börjar med en bild som togs för exakt 5 år sen:
En av alla de kattungar vi haft och som jag inte kommer ihåg namnet på... Men trött var hon, och hon hade somnat mellan två väskor som stod i vardagsrumssoffan! ♥ Skön stil, va!?!

Sen hittade jag den här sköna bilden, också tagen för 5 år sen:
Det här är en katt som vi döpte till Tingeling. ♥ Men hon finns inte längre hos oss.

Ja, det här får bli allt för idag! Imorgon kommer jag lägga ut en bild på... Ja, det får ni se imorgon!! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: