Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 7 april 2016

Supertaggad och fjärilar i magen

Idag skulle min mamma ha fyllt 90 år om hon hade levt. ♥ Och just idag ska Ärkepolaren Katta och jag åka iväg på en seans! Egentligen hade jag behövt prioritera pengarna som den kostar till annat, men det kändes som att bara för att seansen är just idag av alla dagar så kunde jag inte låta bli...!
Jag saknar mamma, fast hon varit död i 15 år... och självklart hoppas jag att hon ska "komma igenom" på seansen, men sånt kan man aldrig veta. Ett medium - och ingen annan heller för den delen - kan styra över andevärlden... Det blir som det blir, men hoppas kan man ju alltid!
♥ Grattis lilla mamma ♥

Jag känner mig supertaggad inför kvällen! Nästan så att jag har fjärilar i magen, trots att det inte är jag som ska ha seansen! Men det är väl för att jag hoppas så mycket att nåt av de två mediumen som ska jobba ikväll ska få kontakt med mamma.

De två mediumen ja... de är för mig två helt okända medium vid namn Helena Vestin och Marjaana Hellberg. Det är alltid lika roligt att se olika Medium jobba, och vad jag tyckte och om mamma dök upp får jag återkomma till i mitt nästa blogginlägg! Iiiiiiiih..... :o)

Anneli.

Inga kommentarer: