Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 21 april 2016

Vad är det för en dag?

Jag har födelsedagssången från filmen "Lotta på Bråkmakargatan" i huvudet: "Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Lottas födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!"
Men här är det ingen som fyller år... Nä, men jag har namnsdag idag minsann! Jajjamensan! :o)
För att vara riktigt ärlig så hade jag ingen koll på det förrän min ena syrra messade mig ett "Grattis" för ett par timmar sen! Namnsdagar är inget min familj egentligen har firat, och namnet Anneli fanns inte ens i almanackan när jag växte upp.

Jag tänkte att dagen till ära så ska jag lägga ut en selfie! Men... jag känner mig inte så bekväm framför en kamera... Fast med tanke på att jag var på framsidan i tidningen här för inte så länge sen (se blogginlägg från den 28 mars) så förstår jag om det inte låter så himla trovärdigt... men det är faktiskt sant! Jag står hellre bakom kameran!

Så... det blir en liten kompromiss... Bilden jag lägger in här under är visserligen ett foto på undertecknad, men det är taget för rätt länge sen. Jag var väl typ 19 år på detta foto:
Kvalitén är tyvärr inte den bästa, för jag har tagit ett kort på kortet... men håll till godo! :P

Och Grattis till alla med det vackra namnet Anneli! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: