Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 22 september 2010

Den som väntar på nåt gott...

...väntar alltid för länge!! Det skrev jag ju redan igår...!

Natten innan jag vet att jag ska göra nåt särskilt brukar jag sova dåligt - så också natten till idag i och med att jag skulle upp tidigt till Socialt företagarkursen. Det är så typiskt!! När man som bäst behöver en god natts sömn, så skiter det sig!! Och natten till idag mer än vanligt!! Därför orkar jag inte tänka ut vilka 10 sanningar om mig själv jag ska avslöja idag heller!!
(Men hur svårt kan det vara?? Ingen aning, men jag vill ändå vara någorlunda pigg när jag gör det, och nu orkar jag knappt hålla upp ögonen!)

Jag hann i alla fall göra färdigt enkäten som min grupp på Socialt företagarkursen ska använda för att göra en marknadsundersökning OCH jag fick beröm för den!! :P Våran kursledare ska printa ut ca 100 ex som vi sen ska gå runt på stan och försöka få folk att fylla i!
Och förresten; 100 ex = 200 enkäter, för jag gjorde dem i A5 format så att det är två enkäter på varje blad. :D

Imorgon ska jag ta mig en ordentlig sovmorgon och sen vore det väl själva 17 om jag inte ska få till det där utlovade blogginlägget!!

I'll be back!!

Anneli.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker faktiskt inte du ska stressa över det där inlägget Anneli. Det är inte hela världen, även om det skulle vara kul att läsa.

Nu är muggen paketerad, så imorgon åker den på posten. Kram

Anneli Sjögren sa...

Nä, men jag vill gärna hålla det jag har sagt...! Men stressa behöver jag ju inte göra..!
Va roligt att muggen snart är på väg!! Jag ska visa den för mina kurskumpaner på Socialt företagarkursen!! Men vi ses ju inte förrän nästa vecka, så jag hinner inviga muggen med gott kaffe i lugn och ro hemma först!! :D

Anonym sa...

Jag känner så igen mig i att sova dåligt när man ska göra något särskilt & behöver vara pigg! Det är ju som med allt! Är man för bunden till något så skiter det sig.

Anonym sa...

Soff-yoga!

http://www.youtube.com/watch?v=c96bh48StfI

Anneli Sjögren sa...

Ja, är det inte typiskt!!! Man kan ju bli galen för mindre!!!
Soff-yoga...!! Det lät ju som nåt för mig!! Men shit va' vig (och smal!!!) hon är!!!
Såg att det fanns en del 2 på soff-yogan också och DEN var HELT i min smak!! ;-)

Anonym sa...

Vig och smal är vad man blir om man gör yoga, särskilt Taras typ av yoga. Kanske inte så mycket del två av soff-yogan dock ;)

Anneli Sjögren sa...

Attans!!! Det var ju den jag gillade bäst!!! ;-)

Lena sa...

Jag är inte säker på att jag är redo för utmaningen ännu. Jag känner mig inte redo för att berätt mycket om mitt personliga liv på nätet. Kanske kan ha 10 sanningar om mina intressen eller nåt.

Anonym sa...

Nu är muggen postad av min underbara man, så du ska väl ha den imorgon eller på måndag. Tihi.

Anneli Sjögren sa...

Lena: Det är absolut frivilligt!! Men 10 sanningar om dina intressen funkar väl alldeles utmärkt!! :D (Men det är fortfarande frivilligt!!)

Vera: HURRA!!! :D Din man är en pärla!! :D