Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 1 september 2010

Val, val, val - och inget hajjar man!

Nej, det är inte det stundande valet till Riksdag, Kommun och Landsting jag syftar på. Det är vad jag ska göra för att hjälpa mitt hjärta att bli friskt igen!
Läkaren jag träffade igår tyckte absolut att jag måste äta ett blodförtunnande läkemedel som heter Trombyl. Trots att jag redan är väldigt blödningsbenägen! Enligt hans resonemang är det bättre att jag blöder lite mer och längre om jag t ex skär mig än att jag får en hjärtinfarkt. Hmmm... Kanske det, MEN: det måste väl finnas andra sätt än att dagligen äta en medicin som är kemiskt framställd och frätande för magslemhinnorna. (Eller tycker han att det bara är att käka Losec när magen klappar ihop och signalerar att den inte vill ha acetylsalicylsyra längre...?)
Ett alternativ - som jag personligen mycket hellre provar är Kyäni Body FX. Bland många hälsofördelar med denna produkt finns även att den hjälper till att vidga blodkärlen, och möjliggör därmed ett bättre blodflöde. Låter inte det som nåt värt att prova!?!
Så varför tvekar jag, då? (Bra fråga... Varför gör jag??)
Så här är det: Imorgon bitti ska jag ta några blodprover på lasarettet, och när hjärtspecialisterna på Falu lasarett har fått dem, analyserat dem och har tid, så kommer jag att bli kallad för vidare utredning. Frågan är då; ska jag börja med Body FX före eller efter jag har varit där?
OM jag börjar nu och det får önskvärd effekt så verkar det ju som att jag inte har de problem som jag har... eller...?? Så mycket som jag har kämpat för att bli tagen på allvar (ja, ni skulle bara veta...!), och sen kanske de tycker att jag inte är tillräckligt allvarligt sjuk...!
Ja, ja!! Jag hör hur det låter...! Och jag ÄR knäpp - jag vet!!
Men jag behöver fundera på det här!!
Och ALLA tips från er läsare är välkomna!!!

God natt allihopa!!
Anneli den rådvilla.

2 kommentarer:

hallonmuffin sa...

Du är då rakt inte knäpp! Det är ett dilemma och sådana gör oss klyvna ibland. Känn efter, och agera sedan därefter.

Hoppas annars du har en fin dag! När du gör ansiktsolja eller kroppsolja - vad använder du då? (Jag tror du skrivit det, men jag hittar det inte) Kram

Anneli Sjögren sa...

Tack Vera!! Men är jag inte knäpp så är jag i alla fall motvalls!!! ;-)

Jo, tack! Dagen har varit rätt bra!! Jag har varit på lasarettet och tagit blodproverna, och så har jag bakat - LCHF-kladdkaka! Det blev riktigt bra!! :D Mer om det i kommande blogginlägg!