Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 12 september 2010

Söndag på Söder

I skrivandets stund sitter jag i urbanistas lägenhet på Söder. Vi har umgåtts nästan hela dagen. :D
Men först följde jag med Linnéa in till Sergels Torg och lyssnade på när hon blev intervjuad av en journalist från Expressen. Det var som en kombinerad intervju/torgmöte, och min andra dotter filmade det hela. Det var även nån "riktigt" fotograf som sprang omkring och fotade, men jag vet inte var han kom ifrån.
När jag skrivit färdigt detta blogginlägg så ska jag se om Linnéa lagt ut filmen på intervjuen på youtube eller sin blogg, och har hon det så lägger jag in en länk i slutet på detta blogginlägg.
Jag tog lite foton jag också, men jag glömde ju bl a min kabel hemma så jag kan inte lägga ut några bilder förrän jag kommit hem.
Efter att intervjuen var avslutad så åkte jag tunnelbanan hem till urbanista. Vi har pratat, fikat, vandrat runt på Söder (tog lite foton på det med som jag lägger ut här när jag kommit hem) och ska straxt fixa lite käk. Medan jag sitter här och bloggar på urbanistas dator, så sitter urbanista i soffan och stickar. Vi har hur mysigt som helst!! :D

Nä, nu börjar det bli dags att tänka på att fixa lite mat, tror jag!! Det blir visst nåt med Halloumi!! :D

Anneli.

PS. Hittade ingen film från dagens Tiarafeministiska intervju, så jag ringde henne och frågade om hon lagt ut den nånstans, men hon sa att den är för lång (ca 30 min) så hon måste korta ner den och det lär ju ta sin tid! Men imorgon sa hon att den ska ligga uppe på hennes hemsida!
Här kommer adressen till den för er som är intresserade: http://tiarafeministen.wordpress.com/ :D DS.

2 kommentarer:

Spökbloggaren ;-) sa...

Hej Anneli! Vad roligt att höra av dig igen. Det var ju ett tag sedan sist. Kul också att se att du har en ny blogg! :-)

Ja för tillfället är jag tillbaka i andrahandslyan här på Söder, men förhoppningsvis blir det flytt inom den närmaste månaden. Och då bär det av ut till förorten. Måste erkänna att jag INTE kommer att sakna all trafik och buller här i stan :-)

Anneli Sjögren sa...

Hej Eva!! :D Kul att du tittade in på min nya blogg!! :D
Jag har full förståelse för att du inte kommer att sakna trafiken och bullret!! Men Söder är såå himla mysigt trots allt!! Om en stund ska jag skriva ett nytt blogginlägg och lägga ut bilder från bl a söder som jag tog igår när jag hälsade på en kompis som bor där.

Hoppas verkligen att ni kommer att trivas i nya lägenheten och att ni får det lugnt och skönt där!!