Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 21 september 2010

Inget blogginlägg idag... nästan..!

Jag hade hoppas att jag skulle hinna/orka skriva ett blogginlägg idag, men hela dagen har varit helt uppbokad med bl a Ortobionomibehandling av Katta och PSYCH-K-balansering med Katta!! Och nu på kvällen har jag haft ett gäng kompisar här som precis har åkt hem och nu är jag färdig för sängen!! Zzzzzznark!!

Imorgon är det Socialt företagarkurs igen så jag måste upp i ottan, men sen hoppas jag på att kunna skriva om de där 10 sanningarna om mig själv!!
Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge...!! ;-)

Anneli.

Inga kommentarer: