Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 15 september 2010

Jag ska bara...

Idag är jag sjuuukt trött!! Ja, jag var trött redan igår, men då var jag mer "normalt" trött för att jag varit uppe och nattsuddat, men natten till idag har jag haft sån överjävlig hjärtklappning så jag nästan inte kunde sova! BLÄ! :´-( Klockan var över 2.00 innan jag somnade till första gången och sen har hela resten av nattsömnen varit uppstyckad ända till väckarklockan gick igång kvart i 8 imorse. Jag funderade allvarligt på att somna om och strunta i Socialt företagarkursen, men jag vill ju inte missa den!!! Så jag släpade mig upp och kom iväg mot alla odds...!
På kursen håller vi på med att göra ett marknadsundersökningsformulär för att testa vår affärsidé på nära och kära och jag har lovat att färdigställa det och skriva ut det så vi kan komma igång snart. (Oh giv mig styrka så jag orkar det!!)

Ända sen jag kom hem från kursen har jag funderat på att gå och lägga mig en stund, men först skulle jag bara äta lite, och sen skulle jag bara kolla lite mail, och sen skulle jag bara svara på några mail, och sen skulle jag bara kommentera på några bloggar och nu ska jag bara skriva detta blogginlägg....! Sanningen är den att sen kommer jag inte hinna ta mig en tupplur för då kommer min PSYCH-K-polare hit så vi kan balansera varandra, och när hon åker hem igen så är det bara några timmar kvar till sovdags så då är det ingen idé...!!
Visst är jag "duktig" på att lura mig själv att hålla mig vaken!?!
Problemet med det är att jag inbillar mig att jag då ska komma isäng i tid för en gångs skull...! Men sanningen är att jag kan vara nästan hur trött som helst en hel dag, men när klockan börjar närma sig 20.00 säger det "bing" i skallen på mig och jag känner mig pigg helt plötsligt!! Sen kan jag sitta upp och nattsudda igen! Jag är lite konstig på det sättet...!

Nu ska jag hjälpa min yngsta son att göra en pannkakssmet för grabbarna vill ha pannkakor till middag! Men steka får de göra själva, för sen ska jag ut till min lilla lägenhet och fixa lite kaffe till polarn och mig! :D

Anneli.

4 kommentarer:

urbanista sa...

I min skalle säger det "Ping!" istället ha ha - men i övrigt känner jag helt igen mig i beskrivningen av nattugglesyndromet.

Jag visade min äldsta syrra fotot jag tog på dig vid Nytorget. Hon mejlade tillbaka att hon tyckte du såg fräsch ut:)

Anonym sa...

Jag ska bara som Alfons Åberg sade. :) Jag blir oftast så trött att jag inte kan sova. Märkligt va? :)

Anonym sa...

Jag känner igen mig i detta med "jag ska bara"...
Av dina tider att döma låter det lite som att du är kvällmänniska som jag kanske? Jag blir också jättepigg efter 20.00 fast jag kan ha varit trött alldeles nyss... Men man kan inte gå och lägga sig kl 18.00 eller?
Morgonpigg har jag aldrig varit, inte ens som barn och barn brukar ju ha liv i sig ;-)
Hoppas det blir bättre med din hjärtklappning!
Kramar!

Anneli Sjögren sa...

urbanista: Ping eller bing - det spelar ingen roll, men nattugglor är vi ju båda två!!
Hälsa din äldsta syrra och fråga hur mycket hon vill låna!! ;-)

Vera: Ja, det var just Alfons Åberg jag syftade/tänkte på!! :D
Att vara så trött att man inte kan sova låter visserligen konstigt, men har man varit med om det så vet man att det är precis så det kan vara!! Det är som att man lagt in en för hög växel som har fastnat i det läget... eller nåt! Svårt att förklara!

Artemis: Jo, visst är jag kvällsmänniska - tyvärr - för min man är morgonmänniska!
Nja, la man sig kl 18.00 så vaknade man väl mitt i natten för att man sovit tillräckligt många timmar, så det blir inte heller bra! Dessutom missar man ju typ allt som går på TV och blir alldeles asocial!! Det är bara att konstatera att samhället inte är gjort för oss kvällspigga! Vi passar inte in i normen!!