Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 20 september 2010

Nu börjar jag med...

Jag hoppas att jag inte gör någon besviken nu, men de 10 sanningarna om mig själv som jag lovat att skriva om idag skjuter jag upp en dag eller två - jag är alldeles för trött och okoncentrerad för att göra det nu.

Istället har jag 2 saker jag tänkte skriva om; det ena är vikt- och måttuppdatering - det är ju måndag! Och det andra är att min hjärtläkare ringde mig idag.

Jag tar det i den ordning det hände, d v s vikt och mått först.
Inget jubel och klang när jag lindade måttbandet runt midjan och klev upp på vågen imorse: Måttbandet visade just ingen förändring sen förra veckan, men vågen skvallrade om 5 hg upp, vilket förvånade mig eftersom jag för bara några dagar sen vägde mig och hade gått ner några hekto...! Ja, ni ser hur jag hela tiden pendlar upp och ner, upp och ner...! *Suck*

I eftermiddags ringde som sagt min läkare. Jens heter han. Han undrade hur det hade gått sedan jag höjde dosen på medicinen och berättade att hjärtspecialisterna i Falun inte kan undersöka mitt hjärta förrän det har lugnat sig och slår normalt! Det hade inte jag fattat förut!! Och eftersom den nuvarande dosen på medicinen inte har gett nån förbättring så vill han att jag trappar upp dosen under 2 veckor så jag står på maxdos. Hela mitt inre skriker "Neeeeeeej"!!! Jag vill inte!!!
Jens vet att jag inte vill och som tur är så är han inte helt negativ till alternativmedicin. Så jag sa att jag vill prova med Kyäni Body FX i ett par veckor innan jag ev höjer dosen på hjärtmedicinen och det var han helt OK med!!! :D Så idag kl 15.35 tog jag för första gången några droppar av FX:en! Man ska ta ca 3 drp X 3 ggr/dag och det ska jag göra fr o med nu!
Det ska bli såå spännande att se om jag får nån effekt av det - och vad/vilka effekt(er) jag då får!!
Jag lovar att berätta hur det går och vad som händer!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

hallonmuffin sa...

Vad gott att läkaren är så pass öppen för att låta dig testa Kyäni Body ett tag för att se. Jag hoppas det går riktigt bra. Jag har glömt skicka muggen, så jag ska försöka skärpa till mig i veckan! :) KRAM

Anneli Sjögren sa...

Hej Vera!!
Ja, min hjärtläkare är faktiskt bra (för att vara läkare... ;-) Han är från Tyskland och där är man ju generellt mer öppen för alternativmedicin!
Hoppas du kommer ihåg att skicka muggen "i modern tid" - för jag vill så gärna visa den för mina "kumpaner" på Socialt företagarkursen!! Men den kommer väl knappast till imorgon...!
KRAM!!