Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 10 september 2010

Same shit - different name...!

Imorse pratade jag med min hjärtläkare. Han är jättegullig och rar - och jävligt envis på att jag ska fortsätta med samma medicin!! Den enda förändringen han tyckte jag skulle göra var att jag ska ta en tablett på morgonen och en tablett på kvällen. Detta för att jag har värst hjärtklappning på kvällarna och nätterna. Så från och med imorgon följer jag det rådet samt ökar med ½ tablett.

Sen åkte jag in till stan för att hämta ut mer medicin. När det var min tur på Apoteket så föreslog kassörskan att jag skulle ta en billigare kopia av Emconcor, med exakt samma innehåll och styrka - bara 90 kr billigare, så det gjorde jag! Här ovan ses en bild på nämnda medicin!
Huruvida det kommer att göra någon skillnad med att öka och dela upp dagsdosen på två tillfällen återstår att se. Stay tuned to find out!

Imorgon åker jag till Stockholm för att vara med och fira min ena faster som fyller 80 år. Det ska bli jättekul att få träffa min pappas syskon och mina kusiner! Det händer inte så ofta att vi samlas tyvärr!
Sen stannar jag i storstaden till på måndag och passar på att hänga med min kompis "urbanista" på söndag.

Tjohoo!! 5-barnsmorsa på rymmen!! :D

Anneli.

4 kommentarer:

urbanista sa...

Woohoo! Då blir det dinkelkaffe!

Anneli Sjögren sa...

JAAA!! Va' spännande!! Fast jag har redan beställt på Biofood! Ska hämta det (och annat) på måndag innan jag åker hem! :D

Anonym sa...

Klart jag kan skicka upp en mugg åt dig. Jag kom dock på att det stor med liten text "Var rädd om Göteborg, och tänk på vad du slänger ditt skräp". Vill du ändå ha en? Hoppas du får en underbar helg i Stockholm! KRAM

Anneli Sjögren sa...

Vera: Ja, skicka upp en ändå!! I värsta fall kan jag väl klistra över "Göteborg" och skriva "Avesta" där istället!! ;-)