Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 7 september 2010

Sömnlös i Avesta

Idag är ingen bra dag! Inte för mig i alla fall!!
Jag har haft så mycket hjärtklappning inatt att jag knappt sovit! Och inte bara inatt!! Det är nästan hela tiden - så som det var innan jag började äta medicinen! Detta trots att jag har höjt dosen. Det kan inte vara rätt medicin för mig det här Emconcor!!
På lördag är det meningen att jag ska höja med ½ tablett till, men jag tvivlar på att det gör nån skillnad. Varje gång jag höjt dosen så har första dygnet känts lite bättre, men sen har det blivit sämre igen..! What to do, what to do...?!?

Kompisen Katta kommer hit om en stund och lovade att ge mig healing. Det ska bli skönt!!
Sen får jag lite sovmorgon imorgon eftersom Socialt företagarkursen är flyttad till torsdag. Istället kommer en tjej hit för PSYCH-K-balanseringar, men det blir inte förrän till kl 11.00!

Nu ska jag se om jag inte kan peta i mig lite mat innan Katta kommer!

Fridens Liljor!!

Anneli.

5 kommentarer:

urbanista sa...

Jag tycker du skall ringa dem och berätta hur det är.

Origami-Bokbinderi-Kort sa...

Jag undrar om det går att posta något meddelande här idag? Jag försökte igår men lyckades inte så bra.

Lena sa...

Det gick. Vad meddelanden jag skrev igår och det verkar inte gå. Kanske du har tusen meddelanden? ;) Synd att ni inte äter fisk. Så jag förstår då att det är bra att blanda i linfröolja i smör tex. Känner mig piggare idag. Vad hemskt det är med hjärtklappning. Man blir väl inte lugnare precis av att känna hjärtat banka kan jag tänka mig.

kanjagblifrisk sa...

Usch vad läskigt det låter! =( Inte alls kul...
Vad säger läkarna om det? Ska det verkligen vara så? Jag blir lite orolig...
Jag skickar dig styrkekramar! Och kanske friskekramar också? Kramar oavsett!

Anneli Sjögren sa...

Urbanista: Ja, det lutar nog faktiskt åt att ringa dem tidigare än jag tänkt mig...! Den medicin jag har nu tar slut på fredag och jag kanske ska försöka kräva att få prova en annan medicin istället för att ta ut mer av den här som jag inte tycker hjälper!!

Lena: Jag vet inte varför det inte gick att posta en kommentar igår, men inte beror de då på att jag får tusen meddelanden!! De meddelanden jag får är de ni ser! Jag har valt att inte godkänna kommentarer innan de publiceras, för jag tycker att ordet är fritt!! Och skulle jag få otrevliga kommentarer eller kanske irrelevanta påhopp så kan jag i värsta fall ta bort dem när jag ser dem!
Skönt att höra att du känner dig piggare!! Det gör faktiskt jag också!! Natten till idag sov jag faktiskt riktigt bra!! :D
Nej, att ha hjärtklappning mer eller mindre hela tiden är fanimej inget kul (ursäkta språket)!! Det är fruktansvärt dränerande!! Det är tur att jag är en så pass lugn person som jag är - annars hade jag nog utvecklat panikångest - för det är riktigt otäckt mellan varven! :-(

Artemis: Läkarna verkar ta det lugnt...! Jag tror att de tycker att "det finns ju alltid massa olika medicin, och hjälper inte det så kan vi operera in en pacemaker och hjälper inte DET så ställer vi henne i kö för en hjärttransplantation..."! Det är nämligen det som väntar i den traditionella vården..! Men jag skiter nog snart i dem!! (Återigen; ursäkta språket!) Bara jag hittar en bra Naturläkare och lite kontanter så kommer jag att konsultera den!! Men under tiden så får jag väl lov att ta den medicinen som skolmedicinen erbjuder - annars riskerar jag att hjärtat ytterligare skadas. :´-(
Tack för kramarna!! :D