Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 3 september 2010

Kort- kort!

Här kommer ett kort-kort blogginlägg om att jag inte har tid/ork att blogga idag!!
Jag har ju varit hos min sista pappa med mina systrar idag (brorsan var tyvärr sjuk...) och kommit hem nu på sen-kvällen! Vi hade supertrevligt! Pappsen har på gamla dar gått och blivit lite intresserad av LCHF-kost så vi hade mycket att prata om!! Kladdkakorna och godisarna blev han förstås jätteglad för!!

Imorgon bär det av till Ludvikatrakten för Tarotkonsultationer på den där festen!! Det ska bli roligt! Men först ska jag skjutsa min äldsta syster till Stjärnsund där hon bor tillfälligt hos en kompis! Så nu måste jag sova så jag orkar!! :D

Natti, natti!!

Anneli.

Inga kommentarer: