Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 30 september 2010

Jag är en tjuv...

Som titeln avslöjar så har jag stulit något...! Vem skulle ha trott det om mig?? Men det är ingen fara - jag har bara "stulit" en länk från Hallonmuffin's blogg för att lägga ut till er som läser min blogg men ännu inte upptäckt hennes blogg!
Det länken går till handlar om ingredienserna i våra varje-dag-produkter som vi har i badrummet. Är de verkligen säkra att använda?? Kolla in länken och avgör för dig själv! Gör sen som jag och "stjäl" den och sprid vidare!!

http://storyofstuff.org/cosmetics/

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du har en fin helg, och stjäla var det nog inte riktigt. Utan du lånade den till ett gott ändamål... (och jag gjorde likadant) Ja, stal alltså. :)

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha, ha!!! Vilka förhärdade förbrytare vi är!!! ;-)