Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 25 september 2010

Lite nytt och omgjort!

Hej alla!!
Har ni sett att jag bytt header? Eller gjort om den lite, rättare sagt! (Ja, jag vet - det är inte så lätt att se skillnaden, för den är inte såå stor!) Har även bytt fotot på mig själv, till ett där jag ser ut som jag faktiskt gör idag! Det är samma kort som urbanista tog på mig när vi var på promenad på Söder härom sistens, så det är det nyaste foto som finns på mig!

Natten till idag var jag uppe och nattsuddade igen! Först pratade jag med urbanista till kl 01.30 ca och sen gick jag upp och badade!!! Min vana trogen somnade jag i badkaret och vaknade inte förrän vattnet började bli kallt! (Det finns inte en chans att jag skulle drunkna i badkaret, dels för att jag hela tiden har fötterna i bortre badkarsväggen och dels för att jag flyter som en kork!! So don't worry!! :-)
Klockan 03.40 tassade jag in i sovrummet och kröp ner bredvid min sovande man, men det tog ända till 04.15 ca innan jag somnade.
Straxt före kl 10.00 var jag på benen igen. Då hade min man åkt till Borlänge för länge sen!! Han skulle vara med på en kattutställning där en av våra kattungar ställdes ut. (Katten fick bedömningen Ex 1 - vad nu det innebär...! Jag har ingen koll på sånt!!)
Av nån anledning har jag haft ett påslag av energi idag och den energin har jag använt till att tvätta, tvätta och tvätta - kläder, täcken, filtar och kuddar! Klar blir man visst aldrig, men nu är jag helt färdig och ska laga mig lite mat. Sen ska jag slappa resten av kvällen!! Because I'm worth it!! :D

Anneli.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, du har bytt foto också. Fint, verkligen. Och vad spännande att få läsa dina sanningar om dig. Det ger sådan inblick! Ha en skön slapparlördag. Min man lagar mat här och sedan blir det mys tills vi ska dra iväg vid midnatt och hämta hans syster och sambo som kommer från Tunisien.

urbanista sa...

Eeek, du är inte klok - sova i badkaret! Vaddå flyter som en kork! Du är verkligen inte klok! Och fötterna i bortre badkarsväggen har du bara tills du vänder dig och lägger dig på sidan, ha ha! (Men blogg-remaken blev fin:)

Lena sa...

Ja, tusen inlägga ska det allt bli. Funderar på ifall jag ska hitta på något på bloggen för att fira detta lite. Fast jag vet inte vad och hur än. Det hade jag inte en tanke på att det kunde bli så många när jag började blogga en gång i tiden. Det är roligt att blogga så jag lär väl inte sluta på ett bra tag hoppas jag.

Anneli Sjögren sa...

Tack Vera!! Ja, jag har ju tänkt rätt länge att jag skulle byta till ett nyare foto på mig, men inte förrän urbanista fixade till fotot hon tog på mig då vi prommenerade omkring på Söder så fick jag "tummen ur..."! :D Men nu är det gjort och jag är jättenöjd!

urbanista: Det ÄR verkligen ingen fara!! Jag somnar alltid när jag badar!! Och hittills har jag aldrig vänt mig om i sömnen och tänkte inte börja med det nu, så det är luuugnt!! :D
Ja, jag är mycket nöjd med resultatet av "re-maken"!! Tack för "råd och dåd" och att du fixade till fotot på mig!! :D <3

Lena: Hur länge har du bloggat?? 900 blogginlägg är ju några stycken...! Jag måste också kolla hur många blogginlägg jag skrivit - men jag lär ligga lååångt efter dig!! :D
Ja, visst är det kul att blogga!!! Jag kommer nog också hålla på ett bra tag!! :D

Lena sa...

Jag har bloggat sen november 2008 så det är snart 2 år. Tiden flyger fortare än vad man tror. Det trodde jag aldrig att jag skulle blogga varje dag i två år framåt. ;) Jag blir fortfarande lika förvånad över att det finns människor som vill läsa min blogg. Men väldigt glad förstås.

Lesly Valencia sa...

Hej hej! Bilden var det första jag märkte men headern såg jag ingen skillnad på fören jag läste att den var förnyad :) Roligt med katt utställning.

Tack för din fina kommentar om fotografierna. Och föresten gissade du rätt på ikea lådan :D

Ha en bra dag!

Anonym sa...

Jättefin bild! Du ser ytterst sympatisk ut tycker jag!

Anneli Sjögren sa...

Lena: Oj!! 2 år! Och du har bloggat varje dag!?! Wow!!
Jag hade en annan blogg förut om mitt Mediala liv, och den skrev jag på i 1½ år - men inte varje dag!! Va' duktig du är!!

Lesly: Vad vann jag, vad vann jag???? ;-)
Men det var inte så svårt att gissa faktiskt! Du skrev ju att den hade hjul och att döma av paketets storlek så fanns det inte så mycket annat att gissa på! Enkel slutledningsförmåga bara!! ;-)

Jenny: Tack!! Ja, jag gör så gott som jag kan!! (Med att vara sympatisk alltså!) :D

Lena sa...

Men det är väl inte dåligt med 1 1/2 år heller? Och nu har du en ny blogg som du håller på med. Du är duktig du med.

Anneli Sjögren sa...

Tack Lena!! Nä, 1½ år är inte heller så pjåkigt, och jag hade nog skrivit där än om det inte var för att det började bli massa negativa kommentarer från "negodiler" som inte delade min åskådning och som inte ville ge sig...! Det blev rena kriget till slut med folk som försvarade mig och de andra som inte gjorde det...! Till slut stod jag inte ut, utan la ner bloggen. Sad but true...!

Lena sa...

Vad underbart att det är mycket som ger dig glädje i tillvaron. Vad trist med din förra blogg. Jag har svårt att dela för mycket av mitt personliga liv på bloggen för jag ser så många bli utsatta.

Anneli Sjögren sa...

Jo du, Lena ...! Du skulle knappt tro mig om jag berättade...!
Men för mig är det viktigt att vara autentisk - att vara jag!! Det har säkert nåt att göra med att jag har en tvillingsyster och att alltid bli antingen jämförd med eller "hoptotad" med henne. Jag har sen jag var mycket liten alltid avskytt att inte bli sedd för den JAG är och att bli sedd som en DEL av en duo...!
Dessutom är jag trött på att vara rädd för vad andra ska säga/tycka och skulle jag bli påhoppad idag så tror jag att jag kan hantera det! :D