Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 8 september 2010

Det här är ingen matblogg...

...även om det ser ut så just nu!! :D

Bilden här under föreställer min frukost - eller Brunch rättare sagt! Jag var så övertrött efter förra nattens sömnlöshet att jag tillät mig en rejäl sovmorgon med följd att jag åt dagens första måltid straxt före 12.00!

Denna anrättning skulle min tvillingsyrras svärfar ha kallat för "schysslaveng frangdevå"! Det var hans namn på allt man gjorde av gamla rester!! (Det skulle låta lite "fint" - lite Franskt... ;-)

På vänsta sidan ses stekta körsbärstomater och på högra bitar av en färsk tomat. Det i mitten är ett hopakok av småslattar som blivit kvar efter gårdagens kvällsmat och mina grabbars frukost: lite chaminjoner och lök + en liten bit Haloumiost från igår, samt lite äggröra från killarnas frukost - alltihop stekt i massa smör och kryddat med lite Mexikansk kryddblandning och lökpulver. Det vart riktigt gott!! Till detta svepte jag en kopp té med grädde i. (Eller kopp förresten... Balja eller potta säger min man...! Jag förstår inte varför... det går ju bara 7 dl i den...!)

Efter denna bastanta anrättning orkade jag inte äta nåt mer förrän framåt 18.30-tiden!! Och inte ens då var jag speciellt hungrig!! Jag la iblöt en matsked Chiafrön i ett glas ljummet vatten och drack, och sen åt jag några ostskivor med kryddsmör på!!
För er som inte äter LCHF-kost förstår jag att detta ter sig rätt mysko, men jag lovar att jag känner mig helt nöjd! :D

Nu behöver jag hoppa isäng, för imorgon måste jag upp tidigt!! Vi på Socialt företagarkursen ska på studiebesök i Heby och ska träffas i stan kl 9.00 och det är jag som ska köra ena bilen, så jag behöver vara pigg!

På återseende hoppas jag!!

Anneli.

Inga kommentarer: