Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 13 september 2010

Det här är ingen fotoblogg...

Här kommer de utlovade bilderna från mina 2 dagar i Stockholm! Vi tar dem i kronologisk ordning:
Först var jag ju på min fasters 80-årsfest i lördags och från den lägger jag bara ut ett kort på min tvillingsyrra som naturligtvis sjöng för jubilaren!
Syrran kan helt enkelt inte låta bli att sjunga!! :D Hon sjunger nästan jämt!! Men med en så vacker röst som hon har så gör det ingenting!! ;-)

I går (söndag) följde jag med min dotter "Tiarafeministen" in till Sergels Torg där hon blev intervjuad och även "förevigad" - inte bara av mig, utan som ni ser här nedan även en "riktig" fotograf och av sin lillasyrra som filmade hela halvtimmen! Några filmsekvenser av den kan ni se på: http://tiarafeministen.wordpress.com .

Här ovan och här under kan ni även se min yngsta dotter när hon filmar sin storasyrra.
Jag undrar hur många foton den där fotografen tog egentligen... Massor - så mycket såg jag!!!
Efter Linnéa blivit färdigintervjuad så tog jag tunnelbanan till "urbanista" som bor på Söder. Passade på att fota lite när vi gick på en härlig promenad bland söderkåkarna.
De här bilderna är tagna vid Nytorget. Jag älskar att gå runt här! Det är nästan lite "tidsmaskin-känsla" - som att man rest bakåt i tiden eller att tiden stått still...! Tänk att bo här...! Häftigt!!
Hoppsan...! Här fastande visst även jag på ett foto också!! Det är förstås urbanista som är fotografen! :D
Här ovan ses samma gata fast från andra hållet.
Ovanstående foto är taget från exakt samma ställe som det förra, men med kameran riktad lite åt höger. Visst är det fint på Söder!!
Anneli.

9 kommentarer:

urbanista sa...

Vad bra bilderna blev! Och tänk att där står du framför ditt blivande hus;-)

Anneli Sjögren sa...

JA, ELLER HUR!!!!! ;-)
Men vem vet?? När jag har hittat alla mina miljoner och nån där vill sälja, så...!!! :D

hallonmuffin sa...

Jättefina foton, och jättefin bild på dig, Annelie!

Kan du maila mig din adress på ecomuffin@gmail.com angående muggen. Så kan jag skicka upp den i veckan om jag hinner. Kram

Anneli Sjögren sa...

Tack Vera!! :D

kanjagblifrisk sa...

Fina bilder! =) Nytorget såg verkligen ut att höra hemma i en annan tid...
Och du såg väldigt glad ut =) Det är ju toppen!
Du får vila och återhämta dig du också ifrån resan =)
Kramar!

kanjagblifrisk sa...

Tänk vad liten världen är... till och med bloggvärlden... Jag läste lite i din dotters blogg och hon verkar vara kompis med en bloggerska som jag hade bråkat med för ett tag sedan... Svårt att glömma, hon hade varit så taskig...

Anneli Sjögren sa...

Hej Artemis!!
Ja, jag älskar verkligen Nytorget!! Det vore inte helt fel att ha en övernattningslägenhet där!! Det är en bit ifrån T-banan, men det finns ju bussar...! :D
Jag inte bara såg glad ut - jag var verkligen glad!! Man kan inte vara annat i urbanistas sällskap!! :D
Världen ÄR verkligen liten - jag slås också av det lite då och då!!
Men låt inte den där bloggkommentatören dra ner ditt humör! Vad det än var som hon gjorde/sa så får det stå för henne!! Jag brukar tänka i liknande situationer att: "Det är hennes/hans KARMA"!! Var och en av oss får stå för det vi säger/gör, och det brukar ändå säga mer om den som sa/gjorde det än personen som blev "drabbad"!!
Styrkekramar till dig!!!

Lena sa...

Mysiga gamla hus! Jag älskar sånt!!

Anneli Sjögren sa...

Ja, visst är det fint!! Och även fantasieggande!! Jag brukar önska att husen kunde tala och berätta om vad de varit med om!!