Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 26 september 2010

Jag älskar

Jag har funderat lite på det här med varför man läser bloggar.
Varför man - eller rättare sagt jag - skriver en blogg avhandlade jag här för ett tag sen. Men varför läser man andras bloggar?? Varför läser jag andras bloggar??
Ja, jag vet ju inte hur det är för er, men jag älskar stories - att höra om andra människors liv, om deras tankar och känslor, hur de resonerar kring sånt som är viktigt i deras liv och vad som händer i deras liv!

Jag älskar att vi kan ha en kommunikation och ett utbyte via kommentarsfunktionen! Alla ni, vars bloggar jag följer berikar mitt liv och många av er känns som vänner fast vi aldrig har träffats!

Jag älskar att skriva och få kommentarer, och sen kanske få kommentarer på kommentarerna som kanske också svaras på med en ny kommentar! Det är så galet roligt och jag bara älskar det!! :D

STORT TACK TILL ALLA MINA BLOGGLÄSARE, OCH SPECIELLT TILL ALLA ER SOM SKRIVER KOMMENTERARER!!!

Varför läser DU andras bloggar??

Anneli.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar att läsa bloggar som handlar om ekologi, eftersom det ger mig ett bredare perspektiv. sedan är det kul att följa människor i deras liv. Lära sig, ta in, och reflektera över.

Hoppas muggen kommer idag. :) KRAM & RESPEKT

Anneli Sjögren sa...

JAAAA!! Jag har muggen här bredvid mig!!! TACK X 100!!! Maila mig ett kontonummer så sätter jag in lite kosing till dig!! :D Den är riktigt fin!!
Tack även för svar på varför du läser bloggar!!
KRAAAAM!!!

Lena sa...

Jag tycker det är roligt att få byta erfarenheter och intressen med andra bloggare. Men också att kanske få nya kontakter som man inte tänkt sig från början. Meningen med min blogg är att jag vill visa upp det jag gör och fotar. Känns som man ofta skapar saker för byrålådan så jag visar upp dom på bloggen. Kanske jag kan inspirera andra med mina intressen. Jag kan få lära mig helt nya saker också genom andras bloggar och få nya kontakter. Man vet aldrig vart det leder till.

Anonym sa...

Men, vad söt du är =) =) =)
Tack själv! Du vet ju hur tråkigt det skulle vara att blogga utan kommentarer...
Jag läser andras bloggar för att jag söker kontakt... Bloggvänner kanske inte är samma som "riktiga" vänner men det är definitivt bättre än ingenting!
Kramar =)

Anneli Sjögren sa...

Lena: Tack för ditt svar!! Håller med dig fullständigt i det du skriver!! Och visst är det roligt med alla bloggkompisar!! :D

Artemis: Tack för svar och att du tycker jag är söt!! (Jag suger åt mig som en svamp!!! ;-)
Ja, men Guuud va' tråkigt det vore om ingen kommenterade på ens blogg!! Det är ju faktiskt mycket det som gör att man vill fortsätta att skriva!! Jag älskar den kontakten och dialogen som uppstår!!
Och du: bloggvänner KAN bli riktiga vänner!! Man vet aldrig hur det utvecklar sig!! :D
KRAMISAR!!