Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 29 september 2010

En lokal i stan

Natten till idag var jag uppe och nattsuddade - lite längre än vanligt, vilket resulterade i att jag inte somnade förrän efter kl 4.00 imorse...! Kvart i 8 ringde väckarklockan och det var bara att pallra sig upp och bege sig till Socialt företagarkursen!! Det vore en överdrift att påstå att jag kände mig utsövd...!
Idag tränade vi mötesteknik, och gissa vem som blev vald till ordförande...?? Moi!! Men jag tog mig igenom det med flaggan i topp trots tröttheten! (Man har ju varit med förr - även om det var länge sen...!! Typ på stenåldern... ;-)

Efter kursen var jag och tittade på en lokal i stan!! Ja, jag har ju inte släppt tanken på att ev starta nåt eget och jag undersöker ju den möjligheten parallellt med nämna kurs. Med mig för att titta på lokalen var min kära make och 2 kompisar.
Lokalen var jättebra!!! Den behöver fixas till - rätt mycket t o m, men den kan bli helt perfekt!! Problemet är hyran, eller rättare sagt hur jag ska våga ta på mig en hyra på ca 5 000 kr/månaden!! Jag måste ju veta att jag får in tillräckligt mycket pengar. Det blir ett tufft beslut och jag måste lämna besked nån gång i nästa vecka! HJÄLP!!! Läskigt!!
Mannen, kompisarna och jag har pratat om hur man kan göra hela eftermiddagen och kommit på den ena idén galnare än den andra!! Mycket tok och mycket skratt!! :D
Vi får se hur det kommer att gå!!

Nu ska jag gå och lägga mig!!

Anneli.

6 kommentarer:

urbanista sa...

Åh åh åh - gu' va spännande!

Anonym sa...

Hej!
Hur är det med dig? Hoppas du sov gott inatt och är nu utvilad =)
Jag tänkte på dig i morses (faktiskt) och undrar om inte du skulle kunna styrketräna eller om hjärtat inte klarar av det heller? Det vore nämligen bra om du kunde göra det för om man får mer muskler i kroppen då förbränner man mer under hela dygnet så det är jättebra för viktminskningen!
Man behöver inte ta i så himla mycket heller, bara så det känns lite, även det ger resultat tycker jag, i alla fall i början verkar det funka =)
Det var bara en tanke... du kanske redan har försökt förresten, vad vet jag... Jag har ingen aning hur du har det men sitter här hemma och får idéer ibland och bara måste kläcka ur mig dem ;-) he he
Ha en bra dag!

Anonym sa...

Åh, vad spännande det låter Anneli! Jag är i en liknande situation - fast ändå inte. jag ska berätta mer vid tillfälle och när det är mer på gång. Följ ditt hjärta skule jag vilja säga, men ha en connection med hjärnan också. and then you do it. Just do it.

Anneli Sjögren sa...

urbanista: Ja, det är jättespännande!! Men frågan är om jag har råd...! Jag måste jobba jättemycket för att få det att gå ihop! Om jag inte kan lösa det med att i min tur hyra ut till andra eller nåt annat kreativt...! Jag funderar vidare...!

Artemis: Jag sov lite bättre inatt, men drömde jättekonstigt...!
Styrketränat har jag gjort, men slutade med det mycket pga hjärtat - det blev för jobbigt! Men jag gick INTE ner i vikt av styrketräningen...! Visst, muskler väger mer än fett, men hur mycket jag tränade var liksom botom att det bara skulle ta ut varandra...!
Men det är toppenbra att du kläcker ur dig dina idéer!!Vem vet - rätt var det är så kommer du kanske på nåt superbra som jag inte har provat!! :D

Vera: Ja, det är spännande, men det lät ju spännande det du har på G också!!
Jag kämpar för att ha balans mellan vad hjärtat vill och vad förnuftet säger...! Vi får se hur det går! :D

Maria sa...

Åh så spännande det låter- lycka till hur det än blir!!
Kram Maria

Anneli Sjögren sa...

Maria: Ja, det är jättespännande!! Jag räknar och räknar och försöker komma på hur jag ska få det att gå ihop!! Men är det meningen så kommer det att hända!! :D